Κασσελάκης στο Μέγκα: Δεν πετάω από τη χαρά μου !

Την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άντεξε και μείωσε τη διαφορά με τη ΝΔ επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο δελτίο του Mega και τους Ράνια Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη.

«Δεν πετάω από τη χαρά μου σημείωσε» αλλά δήλωσε ικανοποιημένος για το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε τα πήγε καλά στις λαϊκές συνοικίες και τους αναποφάσιστους και σημείωσε πως για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια είχε εισροές απευθείας από ΝΔ.

Κληθείς να διευκρινίσει το σενάριο στο οποίο αναφέρθηκε νωρίτερα στην Κοινοβουλευτική ομάδα ότι θα είναι υποψήφιος σε ένα ενδεχόμενο που η σύγκλιση των προοδευτικών κομμάτων προχωρήσει σημείωσε καταρχάς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει μόνος και αν η κοινωνία αποφασίσει αλλιώς θα πρέπει να υπάρξει ευρεία νομιμοποίηση.

«Δεν μπορώ να ελέγξω τι πρόθεση έχει ο υπόλοιπος προοδευτικός κόσμος» είπε και «από τη στιγμή που δεν μπορούμε να βασιστούμε σε προθέσεις και προσωπικές ατζέντες άλλων εμείς πρέπει να προχωρήσουμε. Πρέπει να επενδύσεις στη βάση, στην κοινωνία και τότε δε θα κάνεις λάθος» τόνισε.

«Προχωράμε μόνοι με ανοιχτό μυαλό και ανοιχτές πόρτες» εξήγησε για να προσθέσει πως «αν η κοινωνία αποφασίσει ότι θέλει ένα μεγαλύτερο σχήμα απέναντι στη δεξιά πολιτική, τότε ο ηγέτης αυτου του σχήματος πρέπει να έχει νομιμοποίηση από το λαό».