Κασσελάκης: Τα μηνύματα της κάλπης είναι ηχηρά- Κηρύσσω Ανένδοτο Αγώνα κατά του Μητσοτάκη!

Συνεδρίασε σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, υπό την προεδρεία του Στέφανου Κασσελάκη. Ο οποίος είπε ότι κηρύσσει…Ανένδοτο Αγώνα κατά του Μητσοτάκη!

Οι εργασίες άνοιξαν με την ομιλία του προέδρου του κόμματος. Παρακολουθήστε ζωντανά:

«Τα μηνύματα της κάλπης είναι ηχηρά. Η ΝΔ υπέστη μια καθίζηση. Πρωτοφανή σε σχέση με τη χρονική περίοδο μέσα στην οποία συνέβη. Έναν μόλις χρόνο από τις εθνικές εκλογές. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η ΝΔ κατέγραψε τον μικρότερο αριθμό ψήφων στην ιστορία της», είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης και συνέχισε:

«Είμαι περήφανος που εμείς με θετική ατζέντα και σκληρή αντιπολίτευση καταφέραμε να καταρρίψουμε το αφήγημα του 41%, του παντοδύναμου πρωθυπουργού».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ. Δεν πάμε πουθενά μέχρι να αλλάξουμε τη χώρα», τόνισε.

Ο κ. Κασσελάκης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσε σε λίγους μήνες να καταρρίψει το αφήγημα του 41% και πως το χρονόμετρο αρχίζει να μετρά αντίστροφα για τον κ. Μητσοτάκη. Ο ίδιος έθεσε ως στόχο τη νίκη απέναντι στη ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές του 2027, αλλά και τη μείωση της διαφοράς από το κυβερνών κόμμα σε κάθε κάλπη μέχρι τότε.

Κάλεσε δε τους βουλευτές του να συνεργαστούν με ΠΑΣΟΚ και Πλεύση Ελευθερίας, αλλά με σεβασμό στην αυτοτέλεια των κομμάτων. Είπε ότι δεν πιστεύει στις συμφωνίες κορυφής και ξεκαθάρισε: Αν τα κόμματα του προοδευτικού χώρου φτάσουν σε σημείο συναίρεσης, τότε η καρέκλα μου θα είναι το τελευταίο εμπόδιο. Αν υπάρξει σύγκλιση προοδευτικών κομμάτων, θα ανταποκριθώ και θα θέσω εκ νέου υποψηφιότητα, ξεκαθάρισε και πρόσθεσε: «Θέλω να είμαι καθαρός. Σενάριο να αποχωρήσω και να έρθει από μηχανής Θεός, δεν υπάρχει».