Δολοφονία Παναγιώτη Στάθη: Απολογείται σήμερα ο φερόμενος ως εκτελεστής του τοπογράφου

Φως στην υπόθεση αναμένεται να «ρίξουν» τα κινητά τηλέφωνα του θύματος και του φερόμενου ως δράστη, τα οποία και βρίσκονται στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι καταιγιστικές, καθώς η ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας φαίνεται να οδηγούν απευθείας στη Μύκονο και στη μαφία που φαίνεται να δραστηριοποιείται στο νησί, κάτι το οποίο προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη, η οποία ζήτησε την άμεση διερεύνηση υποθέσεων με δράση εγκληματικών οργανώσεων.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών εκτιμά πως το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του 54χρονου τοπογράφου στοίχισε ακόμα και 100.000 ευρώ.

Αστυνομικές πηγές επισημαίνουν πως το πιθανότερο κίνητρο πίσω από τη δολοφονία, ήταν η διαμάχη που είχε με επιχειρηματία για εκτάσεις-φιλέτα σε περιοχές της Μυκόνου.

Στο νησί των ανέμων υπάρχει έντονη φημολογία ότι ένας από τους δύο επιχειρηματίες, που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών, κλήθηκε για κατάθεση, κάτι που δεν επιβεβαιώνουν τα κλιμάκια της Ασφάλειας.