Δολοφονία στο Ψυχικό: Μετακόμισε γιατί φοβόταν για τη ζωή του ο τοπογράφος – Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. ο ηθικός αυτουργός

Κάποιοι από το περιβάλλον του θύματος φέρεται να κατέθεσαν ότι: «ο τοπογράφος είχε τσακωθεί κατά το παρελθόν με τον … Φιλικό πρόσωπο του θύματος ανέφερε πώς ο 54χρονος ισχυριζόταν πώς ο… ήταν υπεύθυνος για την σε βάρος του επίθεση, έξω από την οικία του στο Χαλάνδρι. Η σύντροφός του συλληφθέντα κατέθεσε ότι πριν από λίγους μήνες ο 44χρονος και η ίδια είχαν μεταβεί δύο φορές στη Μύκονο, όπου μεταξύ άλλων ο σύντροφο της είχε συναντήσει τον…».

Το άτομο που κατονομάζουν άτομα από το περιβάλλον του θύματος είναι γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου, με τον οποίο ο τοπογράφος φέρεται να είχε έρθει σε ρήξη, για θέματα που αφορούσαν αγοραπωλησίες ακινήτων στο νησί των ανέμων.

Η Ασφάλεια συνεχίζει τις έρευνες για τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας και τα στοιχεία που συγκεντρώνει τα διαβιβάζει στις ανακριτικές αρχές που θα αποφασίσουν αν θα καλέσουν για εξηγήσεις τον επιχειρηματία ή και άλλα άτομα.

Στα εργαστήρια της αστυνομίας, ολοκληρώθηκε η έρευνα στα γάντια μηχανής που εντόπισαν στο σπίτι του δράστη, αλλά δεν βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας, και αναμένονται τα αποτελέσματα από την εξέταση σε δυο μαύρα μπουφάν μηχανής που βρέθηκαν στο σπίτι του 44χρονου.