στο κτίριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου

Για τη νέα σχολική χρονιά προετοιμάζεται ο Δήμος Μαλεβιζίου που συνεχίζει τις εργασίες συντήρησης και βαψίματος στα σχολικά κτίρια του Δήμου. Οι εργασίες συνεχίζονται στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι, ενώ αντίστοιχες εργασίες συντήρησης έχουν πραγματοποιηθεί και σε άλλα σχολικά κτίρια, όπως το Βιοκλιματικό Λύκειο και το Γυμνάσιο Γαζίου, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου, το 2ο Δημοτικό Σχολείο στην Αμμουδάρα. Αντίστοιχες συντηρήσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης και σε όσα σχολικά κτίρια του Δήμου Μαλεβιζίου είναι απαραίτητο, από το προσωπικό του Δήμου.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, επιθεώρησε χθες τις εργασίες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Παιδείας Μανώλη Παπαδομανωλάκη, τον πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό και την Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Συραγώ Χορταριά. «

Οι εργασίες συντήρησης των σχολικών μας κτιρίων συνεχίζονται και όπως διαπιστώνουμε σε κάθε επίσκεψή μας, γίνονται με τρόπο έντεχνο και άρτιο» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, για να προσθέσει: «Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό και θα ήθελα για μια ακόμα φορά να συγχαρώ τους αρμόδιους αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Μανώλη Παπαδομανωλάκη, το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, τους προέδρους των σχολικών επιτροπών Άννα Φραντζεσκάκη και Γιάννη Ντουλάκη και τα μέλη των επιτροπών, τον πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφο και τους διευθυντές των σχολείων για την άριστη συνεργασία και το πολύ καλό αποτέλεσμα».