η Γενική Συνέλευση   του Συλλόγου  Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου  “Νίκος  Καζαντζάκης”

Με μεγάλη συμμετοχή εκπαιδευτικών, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση   του Συλλόγου  Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου  “Νίκος  Καζαντζάκης” .

Έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο του συλλόγου Μπελαδάκη Εμμανουήλ για θέματα που απασχολούν τον σύλλογο, για τον προγραμματισμό δράσης και δραστηριοτήτων για την τρέχουσα συνδικαλιστική χρονιά.

Η συνδικαλιστική ενημέρωση έγινε  από τον  εκπρόσωπο και ταμία της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ανδρουλάκη Εμμανουήλ, ο οποίος αναφέρθηκε στη δίχρονη προσχολική αγωγή και τα προβλήματα που υφίστανται από την εφαρμογή της, στους διορισμούς στην ειδική αγωγή, στο χρονικό πλαίσιο και την γενική αγωγή.

Μίλησε, ακόμα, για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, την αξιολόγηση – αποτίμηση εκπαιδευτικού έργου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί στην καθημερινότητά τους και τις συνθήκες άσκησης του του εκπαιδευτικού έργου καθώς και τα νέα αναλυτικά προγράμματα – νέα βιβλία.

Επίσης έγινε συνδικαλιστική ενημέρωση από τον αιρετό του Συλλόγου στο ΠΥΣΠΕ Κοκοβάκη Εμμανουήλ.

Βράβευση εισακτέων

Στη Γενική Συνέλευση βραβεύτηκαν  τα παιδιά των εκπαιδευτικών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τα τελευταία χρόνια.

Η απονομή έγινε από τον εκπρόσωπο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ανδρουλάκη Εμμανουήλ, από την προϊσταμένη του ΚΕΣΥ Μαράκη Ελένη και από τον πρόεδρο του Συλλόγου Μπελαδάκη Εμμανουήλ.

Τα παιδιά που βραβεύτηκαν είναι τα παρακάτω:

 1. Ντρουμπογιάννης Σταύρος του Σταύρου και της Σοφίας για την εισαγωγή στο Τμήμα Βιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης.
 2. Ντρουμπογιάννης Αντώνιοςτου Σταύρου και της Σοφίας για την εισαγωγή στο  Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών  Πανεπιστημίου Κρήτης
 3. Κοντάκης Εμμανουήλτου Γεωργίου και της Ιζαμπέλλαςγια την εισαγωγή στο  Τμήμα Νομικής  Πανεπιστημίου Αθηνών.
 4. Κοντάκη Μαρία του Γεωργίου και της Ιζαμπέλλας για την εισαγωγή στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αιγαίου.
 5. Αγγελίδου Μαριάνναγια την εισαγωγή στο Τμήμα ΝομικήςΑριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
 6. Παπαδάκης Νικόλαος τουΕμμανουήλ και της Τριανταφυλλιάς για την εισαγωγή στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης.
 7. Γκίνης Θεόδωρος τουΓεωργίου και της Παναγιώτας για την εισαγωγλη στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
 8. Λαυρενίδη Καλλιόπη για την εισαγωγή στο Τμήμα ΕργοθεραπείαςΑθηνών.
 9. Χαρμπής Στέργιοςτου Χρήστου για την εισαγωγή στο Τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης Πανεπιστημίου Αιγαίου, Χίος.
 10. Στιβακτάκη Καλλιόπητου Ιωάννη και της Κατερίνας για την εισαγωγή στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας Πανεπιστήμιου  Κρήτης.
 11. Ταμιωλάκης Μιχαήλτου Γεωργίου για την εισαγωγή στο  Τμήμα  Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης.
 12. Μπελιμπασάκη Δήμητρα του Εμμανουήλ και της Μαρίας για την εισαγωγής στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών .
 13. Τζανής Εμμανουήλ-Παναγιώτης του Στέφανου και της Ανδρομάχης για την εισαγωγή στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.
 14. Αποστολάκη Νίκη του Σπυρίδωνα και της Δέσποινας για την εισαγωγή στο ΤμήμαΙατρικής Ηρακλείου του Πανεπιστημίου Κρήτης.
 15. Λιακούλη Νεκταρία του Ιωάννη και της Αικατερίνης στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης.
 16. Αμοιρίδου Γεωργία του Νικολάου και της Βασιλικής στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης.