Χριστόπουλος: Περιμένω να δείξω τι αξίζω μέσα στο γήπεδο

Την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, έβαλε πριν από λίγες ώρες ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ηρακλείου, τόνισε ότι ανυπομονεί να δείξει την αξία του στον αγωνιστικό χώρο και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του ΟΦΗ, Τραϊανό Δέλλα.

“Τα συναισθήματά μου μόνο θετικά μπορεί να είναι, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και περιμένω να δείξω τι αξίζω μέσα στο γήπεδο. Το κίνητρό μου είναι να πετύχει η ομάδα του στόχους της. Από την άλλη προσωπικός μου στόχος είναι να ξεκινάω στην αρχική εντεκάδα. Ανυπομονώ να δω από κοντά τον λαό του ΟΦΗ, καθώς όταν είχα έρθει ως αντίπαλος με είχε εκπλήξει. Όταν είχα έρθει ως αντίπαλος του ΟΦΗ ήταν πολύ δύσκολο, γιατί υποφέραμε”, τόνισε ο 24χρονος στόπερ και πρόσθεσε:

“Το όνομα του προπονητή προκαλεί δέος, γιατί έχει καταφέρει πάρα πολλά και ως προπονητής αλλά και ως παίκτης. Περιμένω να μάθω πράγματα από αυτόν και σίγουρα θα είναι μία εμπειρία ζωής για εμένα. Το πρώτο μήνυμα προς τον λαό του ΟΦΗ είναι ότι τους περιμένουμε με ανυπομονησία στο γήπεδο. Μακάρι να πετύχουμε νίκες, να πετύχουμε τους στόχους και να προσφέρουμε θέαμα”.