Ροή ειδήσεων
Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2026
Γιορτάζουν: Αδαμάντιος, Μαντώ, Αθηνά, Ακριβή, Αντιγόνη, Ασπασία, Αφροδίτη, Διώνη, Δωδώνη, Ελπινίκη, Ερασμία, Ερατώ, Ευτέρπη, Θάλεια, Θεανώ, Θεονύμφη, Καλλιρόη, Καλλίστη, Κλειώ, Κλεονίκη, Κλεοπάτρα, Κοραλία, Ράλλης, Μαργαρίτης, Μαριάνθη, Μελπομένη, Μόσχω, Ουρανία, Πανδώρα, Πηνελόπη, Πολύμνια, Πολυνίκη, Σαπφώ, Τερψιχόρη, Χαϊδευτός, Χαρίκλεια, Ιησούς, Μελέτιος, Συμεών, Ισμήνη, Πολυτίμη
28°
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Ο Σαρρής σε μια θεαματική μονομαχία στη χθεσινή αναμέτρηση με την Επισκοπή
Ο Σαρρής σε μια θεαματική μονομαχία στη χθεσινή αναμέτρηση με την Επισκοπή

Κατώτερος των περιστάσεων για 2η σερί αγωνιστική στάθηκε ο Εργοτέλης, καθώς έχασε με 1-0 από την Επισκοπή στο Στάδιο του Γάλου, ξεκινώντας έτσι με δύο ήττες τον δεύτερο γύρο της Σούπερ Λιγκ 2. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την υπεροχή που είχαν στο πρώτο ημίχρονο του κρητικού ντέρμπι, παθαίνοντας αγωνιστική καθίζηση στην επανάληψη την οποία και πλήρωσαν.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη μεγάλη φάση στο 11’ όταν ο Χόσαμ βρέθηκε εξ επαφής με την εστία του Καλογεράκη μετά από ενέργεια του Κοκκίνη, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Εξίσου μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Μπουτσάκης στο 31’, όταν βγήκε τετ α τετ με τον Καλογεράκη όμως πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Επισκοπή άσκησε πίεση προς τα καρέ του Εργοτέλη, καταφέρνοντας να φθάσει στο γκολ με προβολή του Βραζιλιάνου Ταρσίσιο στο 72’, μετά από γύρισμα του Σουμπασάκη.

Η ομάδα του Μπαδήμα δεν έβγαλε αντίδραση και στο 90’ λίγο έλειψε να δεχθεί και δεύτερο τέρμα όμως ο Τσέλιος νίκησε τον Σουμπασάκη στο τετ α τετ.

Μέτρια η διαιτησία του Ανδριανού (Αχαϊας).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Ντιόγκο, Μπαρμπόσα, Νούνο, Εμπόι, Τσάβος (46’ Σουμπασάκης), Πολυχρόνης, Σταθόπουλος (46’ Ταρσίσιο), Πέτρου (91’ Σκόνδρας), Νοικοκυράκης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τσέλιος, Κατσούρι (84’ Μίκο), Σερβιλάκης (60’ Ποζατζίδης), Σαρρής, Κόλα, Μπουτσάκης (69’ Απι), Πέιος, Βουτσάς, Χόσαμ (60’ Κόνραντ), Πατρινός, Κοκκίνης (69’ Ντουμάνης).