Μεγάλη αναμένεται να είναι η Κυριακή για την Ντόρτμουντ, αφού άπαντες περιμένουν με κομμένη την ανάσα τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα κάνει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας για τον τραυματισμό στο αριστερό του γόνατο στην εντός έδρας νίκη απέναντι στο Αμβούργο.
«Πρέπει να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί, αλλά σίγουρα ανησυχούμε για έναν σοβαρό τραυματισμό. Τώρα θα ξεκινήσουν οι διαγνωστικές εξετάσεις, όλοι ελπίζουμε για το καλύτερο, φυσικά, αλλά είμαστε και ανήσυχοι. Αυτή η ανησυχία υπάρχει (σ.σ. για χιαστό)», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας Όλε Μπουκ.
Aπό την πλευρά του, ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Νίκο Κόβατς, σε ανάλογο τόνο, ανέφερε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου: «Αυτά που μου είπε ο γιατρός σίγουρα δεν ακούστηκαν καλά. Όταν βλέπει κάποιον να κλαίει με αυτόν τον τρόπο μπορείς να καταλάβεις πώς αισθάνεται». Tέλος, ο Αθλητικός Διευθυντής της Ντόρτμουντ, Λαρς Ρίκεν, σχολίασε πως «Θα μπορούσα ακόμα να πω ότι αύριο περιμένουμε τα αποτελέσματα της εξέτασης και ελπίζουμε για το καλύτερο. Αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής, στην πραγματικότητα φοβόμαστε το χειρότερο!».
Μέχρι να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα από τον ιατρικό έλεγχο, η αγωνία είναι έντονη στις τάξεις των Βεστφαλών, οι οποίοι περιμένουν τα νέα για τον Κωνσταντέλια με… κομμένη την ανάσα.
