Προπονητής του Γιούχτα και επίσημα ο Μανώλης Σουτζής

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή, Μανώλη Σουτζή, επισημοποίησε ο Γιούχτας.

Ο Ηρακλειώτης τεχνικός κάτοχος UEFA A’ και προς αξιολόγηση διπλώματος UEFA PRO, αναλαμβάνει από σήμερα τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας των Αρχανών, μετά την εξαιρετικά πετυχημένη του θητεία στον Αλμυρό.

Ο Μανώλης Σουτζής γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1972 και η μεγαλύτερη στιγμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας του ήταν η άνοδος του Εργοτέλη στην Α’ Εθνική το 2004, αγωνιζόμενος ως αρχηγός στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ άφησε το στίγμα του ως ποδοσφαιριστής φορώντας την φανέλα του Ηροδότου, της ΕΑΡ και του ΠΟΑ.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2010 με πρώτο σταθμό τον Ζαρό με τον οποίο μάλιστα κατέκτησε το πρωτάθλημα Α1 ΕΠΣΗ και οδήγησε το σωματείο για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Δ’ Εθνική. Εν συνεχεία και από το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, γεύτηκε αρκετές ακόμα διακρίσεις με τις ομάδες του Ερμή Ζωνιανών, της Δόξα Γαλιάς, της Δαμάστας του ΠΟΑ και του Πόρου.

Όσον αφορά την τελευταία τετραετία, διατέλεσε βοηθός προπονητή στον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα της Super League 2 , ενώ ο τελευταίος του σταθμός ήταν ο Αλμυρός Γαζίου όπου σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό όμιλο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, παρουσίασε εξαιρετική εικόνα και πανηγύρισε την 3η θέση καθώς επίσης και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Ο Μανώλης Σουτζής στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Γιούχτα, ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Γιούχτα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου αναθέτοντας μου την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Θεωρώ ότι το ποδοσφαιρικό σχέδιο του συλλόγου μου ταιριάζει και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νέα μου συνεργασία.
Όλοι στον οργανισμό του Γιούχτα θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα η οποία θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο θα είναι ανταγωνιστική και θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Μας περιμένει λοιπόν μια δύσκολη χρονιά η οποία απαιτεί πολύ και σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή και σοβαρότητα σε όλους τους τομείς έτσι ώστε να καταφέρουμε στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί».

Μαζί με τον νέο προπονητή του Γιούχτα, στο τεχνικό επιτελείο προστίθενται επίσης και οι Βαγγέλης Βαϊραμάκης, Μάνος Μαρκάκης οι οποίοι βρίσκονταν στο πλευρό του Μανώλη Σουτζή και στον Αλμυρό, ενώ κάτοικοι Αρχανών παραμένουν οι Βασίλης Μπαστάκης και Κώστας Χανιωτάκης.

Το νέο τεχνικό team του Γιούχτα:

Προπονητής: Μανώλης Σουτζής

Άμεσοι συνεργάτες προπονητή: Βασίλης Μπαστάκης, Βαγγέλης Βαϊραμάκης

Γυμναστής: Μάνος Μαρκάκης

Προπονητής Τερματοφυλάκων: Κώστας Χανιωτάκης