Το σκάφος του Ναυταθλητικού Ομίλου Τυμπακίου
Το σκάφος του Ναυταθλητικού Ομίλου Τυμπακίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Β’ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος  Σκαφών Κλάσης J/24, που έγινε με τη συνεργασία του Ναυταθλητικού Ομίλου Τυμπακίου και του Ελληνικού Συνδέσμου Σκαφών Κλάσης J/24 στον Κόκκινο Πύργο Τυμπακίου, υπό την αιγίδα της ΕΙΟ.

Σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση θαλάσσιου αθλητισμού οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ στάθηκαν για μία ακόμη φορά σημαντικός αρωγός, διευκολύνοντας τις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις των αθλητών.

Μάλιστα, ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Λουκάς Σιγάλας, ο οποίος συμμετείχε στην τελετή απονομής, βράβευσε τους νικητές των πρώτων θέσεων, αναφέροντας μεταξύ άλλων «είναι πολύ σημαντικό να μεταδοθεί στον κόσμο της ευρύτερης περιοχής της Κρήτης η αγάπη για τη θάλασσά και την  ιστιοπλοΐα, καθώς η ανάπτυξη του ναυταθλητισμού, προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό άσκησης, δημιουργικής ενασχόλησης με το φυσικό περιβάλλον και φυσικά διασκέδασης.

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ανέκαθεν επικροτούσαν τέτοιες δράσεις και πρωτοβουλίες, αποτελώντας ένθερμο υποστηρικτή τους».

  Ο κ. Σιγάλας στις απονομές της διοργάνωσης
Ο κ. Σιγάλας στις απονομές της διοργάνωσης

Από τον Ν.Ο. Τυμπακίου ανακοινώθηκαν τα εξής:

“Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν συμβάλλοντας έτσι στην πραγματοποίηση ενός επιτυχημένου αγώνα. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και εθελοντές, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσαμε να διοργανώσουμε με επιτυχία τον αγώνα!  Τέλος, συγχαρητήρια στα πληρώματα που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις δείχνοντας έτσι το υψηλό επίπεδο που κατέχουν σε αγώνες σκαφών κλάσης J/24! Ραντεβού στους επόμενους αγώνες!”.

Για την Ιστορία η τελική κατάταξη ήταν:

1) AURORA – Spanopoulos (ΝΟΠΦ)

2) ΕΥΝΙΚΗ Ι. (ΙΟΑΝ)

3) J. MANIA (ΝΟΠΦ)

4) HELENIC POLICE (ΕΛΑΣ)

5) MINOAN SPIRIT (ΝΟΓΚ)

6) MINOAN WIND (ΝΟΤ).