Πάει Παρίσι η Μαρία Πρεβολαράκη

Η Μαρία Πρεβολαράκη θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Με έγγραφο που απέστειλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια της πάλης, θα λάβει μέρος στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού ως πρώτη επιλαχούσα

«Μία είδηση που αναμφίβολα κάνει όλη την ελληνική Πάλη χαρούμενη, καθώς η Πρεβολαράκη άξιζε με την τεράστια καριέρα της να βρεθεί στο Παρίσι. Αξίζει να διεκδικήσει το μόνο μετάλλιο που της λείπει ακόμα μια φορά! Αξίζει σε ακόμα ένα μεγάλο event να προσπαθήσει να σηκώσει την ελληνική σημαία ψηλά! Η Κυρία της ελληνικής Πάλης έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση στο τελευταίο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και δεν πήρε ούτε την πρόκριση στα δύο προολυμπιακά τουρνουά.Οι ανακατατάξεις, όμως, στις κατηγορίες έφεραν την Πρεβολαράκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες», τονίζει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία.

Πλέον, η ελληνική Πάλη θα συμμετάσχει με τρεις αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς είχαν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης και ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ.