Μετάλλια και ρεκόρ για την Μαρισύνη Στρατάκη

Δυο νέα μετάλλια πρόσθεσε στην συλλογή της, η κολυμβήτρια Μαρισύνη Στρατάκη από το Αρκαλοχώρι, η οποία κέρδισε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις με την προσπάθεια της.

Συγκεκριμένα, η Στρατάκη κατέκτησε δυο μετάλλια και έκανε ρεκόρ διεκδικώντας την 2η θέση στην γενική βαθμολογία της Εθνική Ομάδα στα Σκόπια.

Σε ανακοίνωση ο Α.Ο Πρωταθητές Ηρακλείου αναφέρει τα εξής:

«Δύο μετάλλια και ρεκόρ για την Στρατάκη,2η θέση στη γεν βαθμολογία για την Εθνική μας στα Σκόπια. Έπεσε η αυλαία στο Multination Youth Skopje 2024 με απόλυτη ικανοποίηση για την παρουσία της εθνικής μας και της κολυμβήτριας μας Μαρισύνη Στρατάκη.Στο διεθνές μίτινγκ συμμετείχαν μεγάλες δυνάμεις της ευρωπαϊκής κολύμβησης ,όπως η Ουγγαρία,η Πολωνία,η Τουρκία ,το Ισραήλ κ.α.

Αποτελέσματα:

-Ασημένιο μετάλλιο και πρώτο της ατομικό σε μεγάλη διοργάνωση στα 400 Μικτή ατομική, Χάλκινο στα 4*100 μικτή σκυταλοδρομία, 4η θέση στα 4*200 ελεύθερο,5η θέση στα 4*100 ελεύθερο με τρομερό χρόνο η Μαρισύνη.( 59.83 επίσημος)

Συγχαρητήρια σε όλο το team της Εθνικής για την άψογη προσοχή στα παιδιά μας και συγχαρητήρια σε όλους τους κολυμβητές της Κρήτης που συμμετείχαν στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Staff Εθνικής:

Προπονητές: Δαμασιώτης Δημήτρης,Μήλας Αντώνης και Ακουμιανάκης Νικόλαος.

– Αρχηγός αποστολής Παντής Παντελής

– Physiotherapist Δεμέτης Γεώργιος» .