Με Ανδρουλάκη στο τιμόνι οι Γυναίκες του ΟΦΗ

Εποχή Γεωργακάκου κι επίσημα ξεκίνησε  στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του  ΟΦΗ. Ο Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας Άκης Γεωργακάκος αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας, με τον ίδιο να πραγματοποιεί τις πρώτες του δηλώσεις, όπως και ο Σταύρος Περακάκης που αναλαμβάνει καθήκοντα αντιπροέδρου. Νέος προπονητής ανακοινώθηκε ο Αντώνης Ανδρουλάκης και τεχνικός διευθυντής ο Ανδρέας Ξυδάκης.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο κ. Γεωργακάκος ανέφερε:

“Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να έχω την πλήρη αποδοχή από την προηγούμενη διοίκηση της ομάδας. Με την εμπιστοσύνη τους, θα πορευτώ μαζί με τους συνεργάτες μου για να επιδιώξουμε το καλύτερο για την ομάδα, εντός και εκτός γηπέδων. Βασίζομαι στο ομαδικό πνεύμα και εμπιστεύομαι πλήρως τους συνεργάτες μου, ιδιαίτερα τον Σταύρο Περακάκη, ο οποίος είναι και εμπνευστής του συνολικού στόχου μας. Σύντομα θα παραχωρήσω και μια αναλυτική δήλωση, ώστε να γνωρίσουν όλοι τι να περιμένουν φέτος. Έχω ενθουσιαστεί με την ιστορία της ομάδας και γνωρίζω πολύ καλά πού βρισκόμαστε. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε σύντομα.”

Αντιπρόεδρος της νέας διοίκησης ορίζεται ο κ. Σταύρος Περακάκης, ο οποίος έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην περυσινή πορεία της ομάδας και συνεχίζει να προσφέρει το όραμά του για το γυναικείο ποδόσφαιρο. “Βρήκα το προσοδοφόρο έδαφος που έψαχνα για να χτίσω αυτό που ονειρεύομαι χρόνια. Θα δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου να αναπτύξω την ομάδα από τις ακαδημίες έως την πρώτη ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν με αισιοδοξία, έχοντας στο πλευρό μας αξιόλογους συνεργάτες και στρατηγικές προσθήκες που θα επιτύχουν το πλάνο μας”

Ολοκληρώθηκε και τυπικά, μετά την ανακοίνωση, η συνεργασία του Κώστα Παντζαρίδη με τον  ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα μέσω της ανακοίνωσης, τον ευχαρίστησε όπως και τους συνεργάτες του, Μπάμπη Ντάγκινη και Γιώργο Καλαϊτζάκη για την προσφορά τους στην ομάδα.

Νέος προπονητής θα είναι ο Αντώνης Ανδρουλάκης ενώ οΑνδρέας Ξυδάκης αναλαμβάνει ρόλο τεχνικού διευθυντή.