1946 — 2026
το ΧΘΕΣ
80
Συναντά το ΑΥΡΙΟ
80 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΤΡΙΣ · Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ →
Πόλο: O OΦΗ τιμάει τη μνήμη του Γιώργου Σπυριδάκη με σημαντικό τουρνουά

Τη μνήμη του παράγοντα της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ Γιώργου Σπυριδάκη, τιμάει το τμήμα πόλο του συλλόγου, με ένα δυνατό τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, μέχρι και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι παιδικές ομάδες ΟΦΗ, Πανιωνίου, Ηλυσιακού, ΝΟ Χανιων και ΝΟ Ρεθύμνου.

Τα αναπτυξιακά τμήματα της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, ήταν η μεγάλη αδυναμία του Γιώργου Σπυριδάκη, γιου του θρυλικού Γενικού Γραμματέα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Παναγιώτη Σπυριδάκη, με προσφορά πάνω από 50 χρόνια στο σύλλογο.

Ο γιος του Γιώργου Σπυριδάκη, συνέδεσε και αυτός το όνομα του με τον ΟΦΗ, με το άθλημα της υδατοσφαίρισης και ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά της πισίνας του Ηρακλείου.

Έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, μετά απο μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η οικογένεια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όμως, δεν τον ξεχνάει και διοργανώνει στη μνήμη του, αυτό το τουρνουά υδατοσφαίρισης.

To τουρνουά, διεξάγεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του ΕΑΚΗ.

Το πρόγραμμα του 1ου Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Παίδων «Σπυριδάκης Γεώργιος» απο τον ΟΦΗ:

Παρασκευή 30/10/2026

21:00: Ο.Φ.Η. – Ν.Ο. ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Σάββατο 31/10/2026

13:15: Ο.Φ.Η. – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
14:30: Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
19:30: Ν.Ο. ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
20:45: Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κυριακή 01/11/2026

09:00: Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ – Ν.Ο. ΡΕΘΥΜΝΟΥ
10:15: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
12:00: Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ – Ο.Φ.Η.
16:30: Ν.Ο. ΡΕΘΥΜΝΟΥ – Ο.Φ.Η.
17:45: Ο.Φ.Η. – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ