Από την επίσκεψη των στελεχών της ΕΟΚ στον Σύνδεσμο
Τα μέλη του ΣΒΕΚΗ με τον κ. Παπακαλιάτη

Την αμέριστη συμπαράσταση και έμπρακτη στήριξη της ΕΟΚ στο έργο που επιτελεί ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» με στόχο την αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας και κακοποίησης εναντίων των γυναικών και παιδιών, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Λιόλιος, στη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε στα γραφεία του φορέα, όπου συναντήθηκε με την πρόεδρό του Μαίρη Παχιαδάκη, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Tροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη.

«Με πολύ μεγάλη εντύπωση είδα το πολύ αξιόλογο έργο που προσφέρουν τα στελέχη και μέλη του «Συνδέσμου». Οποιαδήποτε στήριξη χρειαστούν από εμάς αλλά και περαιτέρω συνεργασία το επόμενο χρονικό διάστημα, θα είμαστε πλάι τους» ανέφερε ο κ. Λιόλιος και παρέδωσε στην κ. Παχιαδάκη μία μπλούζα με τις υπογραφές των αρχηγών των ομάδων του Final 8. Από την πλευρά της η κ. Παχιαδάκη, αφού ευχαρίστησε τον κ. Λιόλιο και τα στελέχη της ΕΟΚ για τη στήριξή τους, επισήμανε: «Η παρουσία σας είναι αρωγή σε αυτό που κάνουμε, ελπίζουμε πάντα ότι όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε μια καλύτερη κοινωνία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη παρέμβασή του ο κ. Αυγενάκης δεσμεύτηκε ότι το Υπουργείο του, μέσω της Αναπτυξιακής Ηρακλείου, θα συνδράμει αποφασιστικά ώστε το όνειρο του «Συνδέσμου», το «Σπίτι των Αγγέλων», να ολοκληρωθεί και λειτουργήσει το συντομότερο.