ΕΠΣΗ ΣΗΜΑ
για το Κύπελλο

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου για την περίοδο 2023-24, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΗ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γιώργος -Πλούταρχος Κουτεντάκης, έκανε τον απολογισμό της σεζόν, ευχαριστώντας και συγχαίροντας τις ομάδες για το επίπεδο που έδειξαν εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κουτεντάκη: «Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να συγχαρώ όλες τις ομάδες, τις διοικήσεις, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που κατάφεραν να κρατήσουν σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, ώστε να διεξαχθούν τα καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών σε όλες τις κατηγορίες.

Φέτος πραγματοποιήθηκαν περίπου 780 παιχνίδια στα πρωταθλήματα Α1, Α2 και Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΗ και η Επιτροπή Πρωταθλήματος εργάστηκε καθημερινά, με συνέπεια και οργάνωση σε κάθε λεπτομέρεια, προκειμένου να επιτευχθεί η ομαλή εξέλιξη των διοργανώσεων. Σε αυτό καθοριστικό ρόλο έπαιξε η άψογη συνεργασία με όλες τις Επιτροπές της ΕΠΣΗ και ιδιαίτερα η συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας, εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο της.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η επικύρωση των βαθμολογιών και θα ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός για την περίοδο 2024-2025, κάτι για το οποίο θα ενημερωθούν το ταχύτερο οι ομάδες προκειμένου να προχωρήσουν στον ανάλογο προγραμματισμό τους».