Κοντά σε Κάμερον ο ΑΟΤ

Κοντά στον Άγγλου επιθετικό  Κάμερον Σάουλ που αγωνιζόταν στην Επισκοπή βρίσκεται ο ΑΟΤ.
Ο Βρετανός επιθετικός αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στην κορυφή της επίθεσης αλλά και ως ακραίος, τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πτέρυγα είναι 28 χρονών (έχει γεννηθεί στο βόρειο Λονδίνο στις 28 Ιουλίου του 1999) και  χρησιμοποιεί το αριστερό πόδι και έχει ύψος 1.78μ..
Ποδόσφαιρο πρωτόπαιξε στη Λούτον όπου αγωνίστηκε ως και την ομάδα Κ18 (ως το 2012). Την ίδια χρονιά, πήρε μεταγραφή στο Γούνγκεϊτ  όπου παρέμεινε για δύο σεζόν. Το 2014 επέλεξε να δοκιμάσει μακριά από τα σύνορα της Αγγλίας και έκανε το ταξίδι για τις ΗΠΑ όπου αγωνίστηκε πρώτα στην Γιανγκ Χάρις. Ακολούθως, το 2016 πήρε μεταγραφή για τη Λενουάρ όπου παρέμεινε ως το 2019. Εκείνο το καλοκαίρι διάλεξε τον επίσης αμερικανικό σύλλογο Γκρίνβιλ όπου μετά από έναν χρόνο (2020) αποχώρησε για να επιστρέψει στην Ευρώπη και στην ιρλανδική Φιν Χαρπς (Fin Harps) ως το 2021.
Εκείνο το καλοκαίρι προτίμησε “ελληνικά” για να αγωνιστεί στη Ζάκυνθο ως το 2022 ενώ το τελευταίο εξάμηνο κινήθηκε πιο ανατολικά υπογράφοντας στον ΑΟ Χαλκίς ενώ πέρυσι μετακόμισε στο Ρέθυμνο για την Επισκοπή.
Εκτός του Κάμερον ο ΑΟΤ ολοκλήρωσε  την μεταγραφή του Γιώργου Νικολακάκη. Ο 20χρονος επιθετικός είχε αγωνιστεί με την ασπρόμαυρη φανέλα στη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2022/23, προτού μετακινηθεί στον Αλμυρό, οπού αγωνίστηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, μετρώντας συνολικά 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με ένα γκολ. Ο Νικολακάκης επιστρέφει στο Τυμπάκι για να δώσει λύσεις στην επίθεση της ομάδας.

Από κει και πέρα ο ΑΟΤ είναι κοντά σε μεσοαμυντικό(εξάρι) που έχει αγωνιστεί στην Κρήτη και σε ομάδες του Ηρακλείου ενώ στοχεύει και σε ένα κεντρικό αμυντικό.