Ο Νταμπράουσκας διαβεβαίωσε ότι ο ΟΦΗ θα έχει κίνητρο για το πλέι άουτ
Ο Νταμπράουσκας διαβεβαίωσε ότι ο ΟΦΗ θα έχει κίνητρο για το πλέι άουτ

Για τα πλέι άουτ, το κίνητρο, αλλά και  το πρόβλημα της έδρας, μίλησε ο Βάλντας Νταμπράουσκας χθες στους εκπροσώπους του τύπου μετά την πρωινή προπόνηση στο ΒΑΚ. Ο προπονητής του ΟΦΗ, μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος τονίζοντας ότι  η ομάδα του δεν θα είναι και δεν πρέπει να είναι αδιάφορη.

«Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να πάμε για τη νίκη, είναι επικίνδυνο να διαχωρίζουμε την κανονική διάρκεια από τα επόμενα παιχνίδια. Δεν έχουμε κερδίσει ακόμα τίποτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να διαχωρίζουμε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος από τα πλέι άουτ. Όλοι δουλεύουμε και έχουμε συμβόλαια, δεν τελείωσε η σεζόν και όλοι πρέπει να δείξουμε σεβασμό προς όλους μας, την ομάδα και τον κόσμο.

Δεν θέλω ερωτήσεις σχετικά με το που θα βρουν το κίνητρο οι παίκτες και δεν θέλω να βρούμε καμία δικαιολογία. Τι σημαίνει που θα βρουν το κίνητρο; Επαγγελματίες είναι. Δηλαδή εσείς πηγαίνετε στη δουλειά σας αδιάφοροι;»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με την ΑΕΚ και  στα λάθη που έγιναν στο ματς της Κυριακής: «Κάναμε πολλά βήματα μπροστά από το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε με την ΑΕΚ μέχρι και αυτό της Κυριακής. Η διαφορά είναι στις μικρές λεπτομέρειες που τους δώσαμε δύο γκολ, είχαμε κακή συγκέντρωση και οι παίκτες δεν είναι χαρούμενοι και ανέλαβαν τις ευθύνες τους.

ΝΤΑΜΠΡΑΟΥΣΚΑΣ
Στο πρώτο γκολ συνέβη αυτό, συνέχεια μιλάμε με τους παίκτες για τα λάθη που κάναμε, πως πρέπει να βελτιωνόμαστε και τι πρέπει να κάνουμε για να γίνουμε καλύτεροι μέσα από τις προπονήσεις. Πείτε μου πως θα λυθεί το πρόβλημα του δεύτερου γκολ μέσα από την προπόνηση; Συνέβη εκείνη την μέρα και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και πρέπει να μαθαίνουμε συνέχεια μέσα από τα παιχνίδια μας και να βελτιωνόμαστε.

Σε φάσεις όπως αυτή του δεύτερου γκολ δεν μπορούσαμε να το προβλέψουμε. Σίγουρα υπάρχουν και θετικά από το παιχνίδι με την ΑΕΚ όπως ότι ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που της έκανε τις περισσότερες τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα, ότι έχει μέσο όρο κατοχής της μπάλας 65% και με εμάς τελείωσε στο 54%».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα των εντός έδρας αγώνων: «Είναι μεγάλο πρόβλημα το ένα γκολ σε έξι παιχνίδια στο Ηράκλειο. Έχουμε όμως τέσσερα παιχνίδια στο Ηράκλειο και είναι μια ευκαιρία να βελτιωθούμε και να διώξουμε από πάνω μας αυτά τ’ αποτελέσματα. Σε δύο παιχνίδια εκτός έδρας έχουμε πετύχει οκτώ γκολ και σε έξι εντός έχουμε πετύχει ένα, είναι πρόβλημα και όλοι το γνωρίζουμε.

Όμως με την ΑΕΚ ήμασταν πολύ βελτιωμένοι, είναι λεπτομέρειες που εμείς τις κοιτάζουμε, όμως στο τέλος της ημέρας μένει το αποτέλεσμα και ότι χάσαμε. Όλοι εκεί μένουν και ο κόσμος, όμως η δική μας δουλειά είναι να βρούμε γιατί ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».