Ροή ειδήσεων
Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2026
Γιορτάζουν: Αδαμάντιος, Μαντώ, Αθηνά, Ακριβή, Αντιγόνη, Ασπασία, Αφροδίτη, Διώνη, Δωδώνη, Ελπινίκη, Ερασμία, Ερατώ, Ευτέρπη, Θάλεια, Θεανώ, Θεονύμφη, Καλλιρόη, Καλλίστη, Κλειώ, Κλεονίκη, Κλεοπάτρα, Κοραλία, Ράλλης, Μαργαρίτης, Μαριάνθη, Μελπομένη, Μόσχω, Ουρανία, Πανδώρα, Πηνελόπη, Πολύμνια, Πολυνίκη, Σαπφώ, Τερψιχόρη, Χαϊδευτός, Χαρίκλεια, Ιησούς, Μελέτιος, Συμεών, Ισμήνη, Πολυτίμη
28°
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του ο Ηλίας Φυντάνης

Τη σιγουριά ότι στο τέλος της σεζόν ο Ηρόδοτος θα σώσει την παρτίδα, εξέφρασε ο Ηλίας Φυντάνης μετά το δραματικό ματς με τα Χανιά. «Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κάτι παραπάνω αλλά σε κάθε περίπτωση ο βαθμός που πήραμε είναι χρυσός για τη συνέχεια. Τα παιδιά δείχνουν ότι δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο και νομίζω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε τη σωτηρία».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν απογοητευμένος από την ισοφάριση στο φινάλε: «Πονάει πολύ η ισοφάριση στο λεπτό που έγινε και αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη.Προσπαθήσαμε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι σε μία ομάδα που έχει βελτιωθεί αρκετά. Το θετικό είναι ότι παραμένουμε αήττητοι σε 10 ματς και βγάζουμε χαρακτήρα».

*Στο γήπεδο βρέθηκαν ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης   και ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Συριγωνάκης.