Ερχονται μεταγραφές και ανανεώσεις στον ΠΟΑ
Θετικές εντυπώσεις άφησε η Ακαδημία του ΠΟΑ στα Γιάννενα

Στο …φόρτε του είναι αυτή την περίοδο ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΟΑ και παρ’ ότι μέχρι σήμερα, δεν έχουν επισημοποιηθεί οι κινήσεις της ομάδας του Ατσαλένιου, είναι βέβαιο ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα, θα πάρουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Συγκεκριμένα, πολύ κοντά στο Ατσαλένιο βρίσκεται ο έμπειρος στόπερ Λευτέρης Γιαλούσης που τα τελευταία χρόνια έπαιζε στον Αλμυρό ενώ έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί για τους Μπάμπη Πήλιο και Λεονάρντο Σένκα που αγωνίστηκαν πέρσι στον ΑΟΑΝ και παλαιότερα στον Πόρο.

Στο στόχαστρο της ομάδας του Κώστα Φραντζέσκου βρίσκονται και κάποια ταλέντα από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, με τους Χρήστο Πατραμάνη και Μενέλαο Καρανδινό, να …προβάρουν τα πράσινα.

Στο …μέτωπο των ανανεώσεων, ήδη έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν κάτοικοι Ατσαλένιου οι Χατζηανδρέου, Καϊμακαμούδης, Βοργιάς, Ρουμπάκης, Νύκταρης, Καβουσάκης, Αμπατζής.

Δε θα συμβεί το ίδιο με τον Νίκο Λουμπάκη, τον οποίο αποχαιρέτησε επίσημα ο ΠΟΑ και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Στα Γιάννενα η Ακαδημία

Στο 1ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Δήμου Ζίτσας που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα, συμμετείχαν δύο τμήματα της Ακαδημίας του ΠΟΑ και συγκεκριμένα οι ομάδες Κ14 και Κ11.

Τα παιδιά αποκόμισαν όμορφες ποδοσφαιρικές εμπειρίες και ήρθαν σε επαφή με συναθλητές τους από όλη την Ελλάδα. Παράλληλα με τις αθλητικές εκδηλώσεις, οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν ιστορικούς προορισμούς των Ιωαννίνων (Μουσείο Αλή Πασά, Μουσείο Βρέλλη κ.α.).

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές Superior Cup , Δήμο Ζίτσας, Ε.Π.Σ. Ηπείρου και Θύελλα Ελεούσας. Ευχόμαστε να είμαστε πάντα όλοι υγιείς να μπορούμε να συμμετέχουμε σε τέτοιες όμορφες διοργανώσεις», αναφέρει η ανακοίνωση της Ακαδημίας ΠΟΑ.

Προπονητές των ομάδων ήταν οι Βασίλης Πρινάρης, Θάνος Μεϊμαράκης και υπεύθυνος αποστολής, ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Νίκος Μακράκης.