Επιλέγει την Α1 ΕΠΣΗ ο Αλμυρός!

Αρνητικές ήταν οι εξελίξεις που σημειώθηκαν στον Αλμυρό καθώς όπως πολλοί φοβόντουσαν, η ομάδα του Γαζίου δε θα μπορέσει να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στις Εθνικές κατηγορίες.

Μετά από μια καταπληκτική σεζόν, την καλύτερη των τελευταίων ετών με την 3η θέση στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΗ, ο Αλμυρός κατεβαίνει οικειοθελώς κατηγορία και από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α1 του τοπικού.

Μια εξέλιξη μάλλον αναμενόμενη μετά το αδιέξοδο που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα, στα διοικητικά και την ανυπαρξία ενδιαφέροντος για την συνέχεια της πορείας στη Γ΄ Εθνική. Μετά την αποχώρηση του προέδρου Θωμά Γαβαλά, ο Αλμυρός έμεινε ακέφαλος διοικητικά με το ενδιαφέρον από άλλους παράγοντες να είναι από ελάχιστο έως μηδαμινό για την επόμενη μέρα.

Έτσι λοιπόν, μην έχοντας άλλη επιλογή η ομάδα του Γαζίου θα ακολουθήσει-εκτός απροόπτου- τον δρόμο του τοπικού με στόχο να κάνει από εκεί μια νέα επανεκκίνηση. Σε αυτή την προσπάθεια επικεφαλής θα είναι ο κοινοτάρχης Γαζίου και παλιός παράγοντας αλλά και ποδοσφαιριστής της ομάδας Νίκος Πατραμάνης ο οποίος αναλαμβάνει το τιμόνι σε μια δύσκολη στιγμή με στόχο να κάνει μια νέα αρχή.