Τοράλ: Η μεγάλη πρόταση από ομάδα της Ασίας και παραμονή που δυσκολεύει

Την ώρα που ο ΟΦΗ προσπαθεί να προσεγγίσει μεταγραφικούς στόχους για να καλύψει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ του και να ανεβάσει την ποιότητα του έμψυχου δυναμικού του, μοιάζει πλέον αρκετά πιθανό αυτό το έργο να δυσκολέψει περισσότερο.

Το …σίριαλ της ανανέωσης του Τοράλ είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί και πλέον οι πιθανότητες να έχει χάπι εντ για τον ΟΦΗ, δεν είναι πολλές.

Ο Ισπανός έχει δελεαστεί από μία εξωπραγματική πρόταση που έχει στα χέρια του από ομάδα της Ασίας (πιθανότατα της Ινδίας) για διετές συμβόλαιο και παρ’ ότι δεν έχει κλείσει την πόρτα της κρητικής ομάδας, η πλάστιγγα αυτή τη στιγμή γέρνει προς την αποχώρησή του από το Ηράκλειο, μετά από μία τριετία.

Ετσι ή αλλιώς η περίπτωση του Τοράλ θα κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με τον ΟΦΗ να κινδυνεύει να χάσει ακόμα έναν παίκτη από τον κορμό των τελευταίων ετών.

Σε ότι αφορά τις προσθήκες, το θέμα του Καραχάλιου παραμένει «ζεστό» με την κρητική ομάδα να προσπαθεί να καλύψει τις απαιτήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα ενώ για τον Παντελάκη, ακούγεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες του εξωτερικού.

Για την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ αλλά και τον πιθανό επόμενο σταθμό του, μίλησε ο Γκούντι Τοράρινσον σε Μέσο της πατρίδας του.

«Έλαβα μια προσφορά από τον ΟΦΗ που δε μου άρεσε. Πήραμε την απόφαση να μην αποδεχθούμε την πρόταση και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον» είπε αρχικά ο Ισλανδός αριστερός μπακ που παραδέχθηκε ότι έχει προτάσεις και από ομάδες της Σούπερ Λίγκα:

«Ολα είναι εντελώς ανοικτά. Απέρριψα δύο προτάσεις από την Ελλάδα, αλλά έχω μια ακόμα. Έχω μαζί μου την οικογένειά μου οπότε υπάρχουν περισσότεροι παράγοντες που θα με κάνουν να πάρω την τελική απόφαση. Και προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοια επιλογή».