Δυο νίκες  επί του Άρη,  6η θέση για την Κ-15
Πανηγυρίζουν οι παίκτες της Κ-15 του ΟΦΗ

Δυο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ» πέτυχαν οι ομάδες των υποδομών του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Η Κ-17 επιβλήθηκε με σκορ 4-0, ενώ η Κ-15 κέρδισε με 2-0 και εξασφάλισε στην 6η θέση της βαθμολογίας, μια αγωνιστική πριν το τέλος. Η αναμέτρηση των δυο ομάδων για το πρωτάθλημα Κ-19 έχει προγραμματιστεί να γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 22 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

Στο ματς της Κ-17, η νίκη ήρθε με δύο γκολ του Θωμά και από ένα των Ασμαριανάκη και Μπουλούκα.

Νίκη για την Κ-17 του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 30’ άνοιξε το σκορ, με σουτ του Ασμαριανάκη μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Στο 43’ ο Θωμάς με ωραία ατομική ενέργεια διπλασίασε το σκορ, ενώ στο 44’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0, με τον Στάβρε να σουτάρει από πλάγια θέση και την μπάλα να περνά πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.

Η καλή απόδοση από πλευράς ΟΦΗ συνεχίστηκε στο β’ ημίχρονο και στο 51’ έγινε το 3-0. Ο Μαριετάκης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Σαββουλίδη και στην επαναφορά ο Θωμάς από κοντά νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο 62’ μετά από ωραίο συνδυασμό των «ασπρόμαυρων», ο Ασμαριανάκης πάσαρε στον Μπουλούκα, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Άρη, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Κ-17 ΟΦΗ (Κ. Πετράς): Κετένογλου, Κλάδος, Χριστουλάκης, Ξενούλης (55’ Χριστοδουλάκης), Κοτζαμιχάλης, Μαριετάκης (80’ Χαλκιαδάκης), Στάβρε (65’ Καρβελλάς), Ασμαριανάκης (65’ Σιδηρόπουλος), Θωμάς, Κασσαπάκης (55’ Οικονομάκης), Μπουλούκας.

*Τον τίτλο στην κατηγορία Κ-17 κέρδισε ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης και του απονεμήθηκε το κύπελλο του πρωταθλητή.

Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση, η Κ-15 του ΟΦΗ κατάφερε να κερδίσει με 2-0 στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» τον Άρη και με αυτό το αποτέλεσμα τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας, μια αγωνιστική πριν από το τέλος.

Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Παναγιωτάκης με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ, μετά την ασίστ του Σταματάκη.

Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες δημιούργησαν καλές στιγμές για να βρουν δίχτυα, ωστόσο το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 52’ για τον ΟΦΗ με τον Αλεξανδράκη, με το 2-0 να μένει ως το τέλος.

ΟΦΗ Κ-15 (Π. Πετράς): Μπαφάκης, Τζιράκης, Μυλωνάκης, Γυαλιωτάκης, Μαλλιωτάκης, Αλεξανδράκης, Καμπουράκης (46’ Σαγρεδάκης), Παναγιωτάκης (63’ Παπαδάκης Α.), Μαυροφόρος (68’ Αναστασιάδης), Σταματάκης (51’ Ξυδάκης), Μανωλιτσάκης (68’ Καραφύλλης).