Αφήνει Γκέκα,  ρίχνει δίχτυα αλλού ο Γιούχτας

Η  αναβλητικότητα που υπήρξε από την πλευρά του Κοσμά Γκέκα, ο οποίος ήταν ο βασικός στόχος για την θέση του φορ ήταν ο λόγος που ο Γιούχτας έκανε πίσω στην συγκεκριμένη υπόθεση και πλέον ρίχνει αλλού τα δίχτυα του για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Γκέκας που πρωταγωνίστησε στην άνοδο της Καβάλας ήταν στην πρώτη γραμμή της λίστας για τονΜανόλη Σουτζή, όμως η περίπτωση αυτή δεν προχωρά αφού ο παίκτης ζήτησε παραπάνω χρόνο για να απαντήσει με τον Γιούχτα να μην φαίνεται διατεθειμένος να περιμένει και να στρέφει αλλού το ενδιαφέρον του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχανιώτες κοιτάζουν δυο περιπτώσεις παικτών για την θέση του φορ που είναι ανάλογης δυναμικής με τον Γκέκα, παίκτες που πέτυχαν την τελευταία χρονιά πάνω από 15 γκολ στις ομάδες που αγωνίστηκαν. Στόχος του Γιούχτα είναι να κλείσει άμεσα την μεταγραφή του επιθετικού και από κει και πέρα στοχεύει σε δυο παίκτες για τα άκρα της επίθεσης και ένα δεξί μπακ. Αυτές οι τέσσερις μεταγραφές είναι που θέλει ο Μανόλης Σουτζής να γίνουν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στις 29 Ιουλίου και στην πορεία ίσως να γίνουν και μια-δυο κινήσεις ακόμα ανάλογα με το ποιοι θα φύγουν.

Αυτή την στιγμή είναι σε εκκρεμότητα οι υποθέσεις των Μπουτσάκη, Βρεττού, Κίσσα, Ροβίθη με τους τρείς πρώτους να είναι δύσκολο να μείνουν στην ομάδα καθώς υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Με τον Ροβίθη είναι διαφορετική περίπτωση και όλα θα κριθούν μέσα από τις επαφές που αναμένονται να γίνουν τις επόμενες μέρες.