“ΕΦΥΓΕ” Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ELOUNDA BEACH: “Aντίο μοναδικέ μας Έντυ…”

143,130

Ένας δημιουργικός άνθρωπος που είχε πάθος για τη ζωή και την δουλειά του και αγάπησε την Κρήτη σαν δεύτερη πατρίδα του, ο Ιταλός διευθυντής του Elounda Beach Eduardo Sgubin έφυγε δίνοντας μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 55 ετών.

Άρχισε την καριέρα του στην Ελούντα στα 28 χρόνια του και μαθήτευσε δίπλα στον επί δεκαετίες διευθυντή του εμβληματικού ξενοδοχείου Μανόλη Ρασούλη, τον οποίο και διαδέχθηκε μετά την συνταξιοδότησή του, το 2019.

Στο Elounda Beach to 1998
Στο Elounda Beach to 1998

«Αντίο μοναδικέ μας Έντυ»

“Αντίο μοναδικές μας Εddie…” έγραψαν οι συνεργάτες του αναφέροντας:

“Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος και πολύτιμος συνάδελφος Edoardo Sgubin ή Eddie όπως τον αποκαλούσαμε όλοι μετά από γενναία μάχη με ανίατη ασθένεια.

Ήταν το 1995 όταν ένας τότε 28χρονος Edoardo, έφυγε από την πατρίδα  του Ιταλία και γεμάτος πάθος, ενέργεια και ανεξάντλητη έμπνευση ξεκίνησε την καριέρα του στην παραλία Ελούντα στην Κρήτη. Με όλα τα διαπιστευτήρια να γίνει ένας λαμπρός διευθυντής, ο επαγγελματισμός, το ήθος και το ταλέντο του τον οδήγησαν επάξια στη θέση του Διευθυντή του αγαπημένου του Elounda Beach Hotel.

Με εντιμότητα, σοβαρότητα, δημιουργικότητα και έμπνευση συνέβαλε στην ανάπτυξη και εξέλιξη τόσο των ξενοδοχείων Elounda Beach όσο και Elounda Bay Palace της οικογένειας Μαντωνανακη.

Ο Έντι μας αγκάλιασε με αγάπη τα ξενοδοχεία μας και έκανε την Κρήτη πατρίδα του. Αγαπήθηκε πολύ από όλους και έζησε τη ζωή του με ένταση και αχαλίνωτο πάθος.

Β. του Δ. Ήλιος ΑΕ”.

Στα παγκόσμια βραβεία τουρισμού το 2018
Στα παγκόσμια βραβεία τουρισμού το 2018

Ο Μανόλης Ρασούλης, αποχαιρέτησε με συγκίνηση τον επί 24 χρόνια στενό του συνεργάτη.

“Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου ο Θεός να τον αναπαύσει στον Παράδεισο.

Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ, την προσωπικότητα του, την άψογη συνεργασία που είχα μαζί του 24 ολόκληρα χρόνια, από το 1995 μέχρι το Μάιο του 2019.

Δικιά του η δημιουργία του Ιταλικού Εστιατορίου του Elounda Beach Hotel, και, ως Υπεύθυνος του τμήματος Τροφίμων και Ποτών, όλων των άλλων α λα Κάρτ Εστιατορίων του Elounda Beach και του Elounda Bay Palace.

Παράλληλα οργάνωνε όλες τις εκδηλώσεις, Γάμους, βαπτίσεις των πελατών και όλες τις εκδηλώσεις των συνεδρίων των δύο Ξενοδοχείων της ΗΛΙΟΣ Α.Ε. και βοήθησε σημαντικά με την ομάδα του, στην άνάδειξη του ονόματος των δύο ξενοδοχείων στην Elite of The Leading Hotels of The World.

Δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς”.

Μια βραδιά στην Βενετία με την σύντροφο της ζωής του
Μια βραδιά στην Βενετία με την σύντροφο της ζωής του

Η επί 17 χρόνια σύντροφος της ζωής του, στέλεχος του ξενοδοχείου Άντυ Αργυράκη, έγραψε για εκείνον:

“Μου την έκανες Ιταλέ μου!

Δεκαεπτά χρόνια κοινής πορείας με τόση αγάπη χρόνο και χώρο. Χωρίς πολλά λόγια μόνο μεγάλες πράξεις.

Το ήξερες ποσό σε θαυμάζω για την τεράστια προσωπικότητα σου και την δοτικότητα σου στους δικούς σου ανθρώπους. Τι τυπάρα!

Σ αγαπώ πάντα… και εδώ δεν θα μπει παρελθόν πότε αγόρι μου.

Με μεγάλη ευλογία και χαρά παντρευτήκαμε την Παρασκευή.

Θα τα πούμε όλα αργότερα, τώρα θα ήθελα να μείνω για λίγο μόνη”.

Επιθυμία της οικογένειας είναι να αποτεφρωθεί η σορός του σε κλειστό κύκλο και αντί στεφάνων όποιος επιθυμεί μπορεί να στηρίξει τον σύλλογο “Ευ Ζω με τον Καρκίνο” Κρήτης https://efzo.gr Αναφέροντας το όνομα του Eduardo Sgubin.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει