«Τι άλλο είναι η τέχνη»

297

Στην έναρξη του επιστημονικού συνεδρίου που διοργανώνει το Καλλιτεχνικό Σχολείο Ηρακλείου στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο, παρευρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 8 Απριλίου ο δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους, κ.κ. Στέλλα Καλογεράκη – Αρχοντάκη και Αντώνη Περισυνάκη.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Βασίλης Λαμπρινός σε επιστημονικό συνέδριο που διοργανώνει το Καλλιτεχνικό Σχολείο Ηρακλείου

Ο δήμαρχος, στον σύντομο χαιρετισμό του,  αφού συνεχάρη τους διοργανωτές αλλά και τους καθηγητές του σχολείου για την καλή δουλειά που κάνουν διαχρονικά, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος για την ανέγερση νέου Καλλιτεχνικού Σχολείου, στο στρατόπεδο Μπετεινάκη: «Θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή, διότι οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες, αλλά με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο,  θα τα καταφέρουμε» τόνισε χαρακτηριστικά.

Το Επιστημονικό Συνέδριο – Συμπόσιο έχει θέμα «Τι άλλο είναι η τέχνη; Οι τέχνες στην εκπαίδευση και η συμβολή τους στην ανθρωποκεντρική παιδαγωγική» και μαζί με το Καλλιτεχνικό Σχολείο το διοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, ο «Σύλλογος Φίλων Καλλιτεχνικού Σχολείου Ηρακλείου», ο Δήμος Χερσονήσου και με τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου. Θα διαρκέσει από τις 8 έως σήμερα, Δευτέρα 11 Απριλίου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει