Πιέζει ο χρόνος για το ΚΙΝΑΛ

192

Σοβαρά πιέζει ο χρόνος το τοπικό Κίνημα Αλλαγής για άμεσες ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων του, καθώς τα περιθώρια στενεύουν ασφυκτικά.

Κι ενώ τοπικά στο Κίνημα Αλλαγής υποστηρίζουν πως έχουν βρει συνολικά 13 υποψήφιους που μπορούν να στελεχώσουν τη λίστα, που απλώς περιμένει έγκριση, τα εσωτερικά θέματα τους δείχνουν οτι τα προβλήματα είναι τεράστια.

Η αποχώρηση του Νίκου Σωφρονά, ο οποίος δεν θα είναι τελικά υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής, έρχεται να αναδείξει τα πολυεπίπεδα θέματα, αλλά και να ανεβάσει τον αριθμό των υποψήφιων προς αναζήτηση από 4 σε 5. Υπενθυμίζεται ότι, εκτός από τον Βασίλη Κεγκέρογλου, με το Κίνημα Αλλαγής κατεβαίνουν επίσης στο Ηράκλειο, ο Χρήστος Στρατάκης και η Ελένη Βατσινά, που ήδη έχουν μπει δυναμικά στον αγώνα διεκδίκησης ψήφου, όπως επίσης και οι Αρβανιτάκης Παντελής, Δημήτρης Μπρίμης και Γιώργος Παπαδάκης.

Πέρα όμως από αυτούς, από το Κίνημα δεν έχει ακουστεί κανένα άλλο όνομα, ούτε καν ως σενάριο φημολογίας, γεγονός που δείχνει πως τα προβλήματα στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου είναι πολύ μεγάλα.

Το πρόσχημα του ότι η πρόεδρος του κόμματος αναμένει τις προτάσεις Ανδρουλάκη προκειμένου να κλείσει το ψηφοδέλτιο τοπικά δεν μπορεί να πείσει κανέναν, ενώ και το γεγονός πως κάποιοι υποψήφιοι έχουν ήδη αποκτήσει σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια απόκτησης μίας έδρας του Κινήματος στην Κρήτη λειτουργεί για πολλούς αποτρεπτικά.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει