Στον τουρισμό επενδύει η «Lemonakis A.E.»

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

2,910

Δυναμική είσοδο στον ξενοδοχειακό κλάδο, επενδύοντας στον χώρο του τουρισμού, κάνει η εταιρεία Lemonakis A.E.

ο ξενοδόχος Γιώργος Λέλεκας.
Ο κ. Γιώργος Λέλεκας

Την 1η Ιουνίου θα υποδεχθεί τους πρώτους πελάτες του το City Hotel Dom boutique hotel.

Στο κτίσμα αυτό, που ανακατασκευάστηκε πλήρως από την οικογένεια Λεμονάκη, λειτουργούσε το ξενοδοχείο Domenico στην οδό Αλμυρού.

Σε λίγες εβδομάδες ανοίγει τις πύλες του το καινούργιο αυτό ξενοδοχείο πόλης, το οποίο θα διαχειρίζεται η εταιρεία Eurohotel Group με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Γιώργο Λέλεκα.

Ο διευθυντής πωλήσεων της Eurohotel Κυριάκος Δημητρίου μάς είπε ότι οι εργασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία ώστε να ανοίξει η μονάδα στις αρχές Ιουνίου.

City Hotel Dom boutique hotel: Η αίθουσα του πρωινού
Η αίθουσα του πρωινού

Η Eurohotel διαχειρίζεται ήδη τα τετράστερα ξενοδοχεία Katrin Hotel & Bungalows (Σταλίδα), Katrin Suites (Σταλίδα), Smartline Arion Palace (Ιεράπετρα) και Gouves Water Park Holiday Resort (Γούβες).

City Hotel Dom boutique hotel: Θα διαθέτει εστιατόριο, μπαρ και business center
Θα διαθέτει εστιατόριο, μπαρ και business center

Το Dom boutique hotel, συνδυάζοντας  μοντέρνες γραμμές, υψηλή τεχνολογία,  εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης από εξειδικευμένο προσωπικό, υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες του μοναδικές εμπειρίες διαμονής με την αυθεντικότητα της κρητικής φιλοξενίας.

City Hotel Dom boutique hotel

Το 4ο ξενοδοχείο διαθέτει 37 δίκλινα δωμάτια, deluxe και σουΐτες, εστιατόριο, μπαρ και business center.

Ο κ. Γιώργος Λεμονάκης
Ο κ. Γιώργος Λεμονάκης

Γιώργος Λεμονάκης: “Ετοιμάζουμε  και άλλες επενδύσεις”

Ο Γιώργος Λεμονάκης της Lemonakis A.E. είπε στην “Π”: “Δραστηριοποιούμαστε 40 χρόνια τώρα στον κλάδο των ειδών υγιεινής, πλακιδίων και επίπλων και αποφασίσαμε να επενδύσουμε στον τουρισμό.

Το Dom boutique hotel που ανοίγει το αμέσως επόμενο διάστημα στο κέντρο της πόλης, είναι το πρώτο μας ξενοδοχείο το οποίο θα διαχειρίζεται η Eurohotel Group, όμως θα ακολουθήσει και άλλο. Ένα ακόμη ξενοδοχείο σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου και ένα τρίτο στο κέντρο της Αθήνας σε ακίνητο ιδιοκτησίας μας κάτω από την Ακρόπολη”.

Σύμφωνα με τον κ. Λεμονάκη το δεύτερο ξενοδοχείο στο Ηράκλειο θα δημιουργηθεί σε παλαιό κτίσμα, το οποίο επίσης θα ανακατασκευαστεί πλήρως και ο σχεδιασμός της υλοποίησής του είναι σε ορίζοντα διετίας.

“Πιστεύουμε ότι ο κλάδος αυτός έχει ισχυρό παρόν και μέλλον και αυτός είναι ο λόγος που θέλουμε να συνεχίσουμε τις επενδύσεις προς αυτή την κατεύθυνση” σημείωσε.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει