Τσικνοπέμπτη γεμάτη ρυθμό στο TALOS PLAZA!

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ROBOTIC & SCIENCE ACADEMY KAI TA KEΝΤΡΑ ΜΕΛΕΤΗΣ “ΜΑΘΑΙΝΩ”

890

«Η μάθηση μπορεί να είναι παιχνίδι και το παιχνίδι να είναι δημιουργικό. Η διασκέδαση μπορεί να σχετίζεται με την μάθηση και το αποτέλεσμα να είναι εκπληκτικό. Και  επειδή η διασκέδαση είναι απαραίτητη σε όλους, το Talos Plaza, το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Κρήτης “Robotic & Science Academy” και τα Κέντρα Μελέτης “Μαθαίνω”, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και σας περιμένουμε στις 28  Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα, στον μοναδικό χώρο του Talos Plaza για μια τρελή Τσικνοπέμπτη, με μπουφέ, snacks και πολύ χορό. Το ρομπότ Meccano σας περιμένει μεταμφιεσμένους όλους!».

Το Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστημών Κρήτης  “Robotic & Science Academy” είναι ένα πρότυπο κέντρο διδασκαλίας και ανάπτυξης ρομποτικών εφαρμογών, τεχνολογίας, βιωματικών δραστηριοτήτων, καινοτόμων δράσεων, σεμιναρίων και γενικότερα βιωματικής μάθησης που στόχο έχει  την προετοιμασία των παιδιών για τον κόσμο της καινοτομίας, της υψηλής τεχνολογίας και των επιστημών.

Τα προγράμματά του είναι σχεδιασμένα από καθηγητές Πανεπιστημίων και αποτελούν τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των θεωρητικών γνώσεων που παρέχει η δημόσια εκπαίδευση, με τις πρακτικές εφαρμογές που τα παιδιά συναντούν στην καθημερινότητα τους.

Τα Κέντρα Μελέτης “Mαθαίνω” λειτουργούν από το 2009 και μπορείτε να τα επισκεφτείτε στη λ. Κνωσού 207 στον Αγ.Ιωάννη και στη λ. Μίνωος 119 στη Θέρισσο. Απευθύνονται σε  ένα ευρύ φάσμα ηλικιών ξεκινώντας από τα παιδάκια νηπιακής ηλικίας τα οποία συνεχίζουν ως μαθητές Δημοτικού, παραμένουν όντας μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και δεν σταματάνε ακόμα και μετά την ενηλικίωσή τους καθώς είναι φοιτητές.

Αποτελούνται από εκπαιδευτικούς πρωτοβά- θμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ειδικούς παιδαγωγούς, νηπιαγωγούς, λογοθεραπευτές και συμβούλους ψυχικής υγείας. Περιέχουν πληθώρα παροχών στην εκπαίδευση αφού στελεχώνονται από: κέντρο διδασκαλίας και μελέτης  –  κέντρο μαθησιακών δυσκολιών  – κέντρο ειδικής διαπαιδαγώγησης και συμβουλευτικής  καθώς και κέντρο λογοθεραπείας.

Καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης

Μια μοναδική επίδειξη Break Dance χορού από την ομάδα Break Dance ‘’Fantastic Flow’’.

Οι Fantastic Flow δημιουργήθηκαν το 2013 με πρωτοβουλία του Klajdi Gjojdeshi / Klodi. Η ομάδα Break Dance έχει συμμετάσχει σε παγκόσμιους και πανελλαδικούς διαγωνισμούς, όπως επίσης και σε πολλές παραστάσεις σε όλη την Κρήτη!

«O Dj Στέλιος Βασιλειάδης θα μας παρασύρει σε ξέφρενο χορό με τις πιο γνωστές και αγαπημένες αποκριάτικες μελωδίες από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή!

Σας περιμένουμε όλους!».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει