Δύο θερμοκοιτίδες δωρεά στο ΠΑΓΝΗ

814

Δύο θερμοκοιτίδες αξίας 18.000 ευρώ για την ενίσχυση του εξοπλισμού της Μονάδας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, που νοσηλεύει περισσότερα από 500 μωρά τον χρόνο, πρόσφερε μια μικρή μη κερδοσκοπική οργάνωση από την Αθήνα χάρη στις δωρεές των μελών της.

Όπως αναφέρεται στην ενημερωτική ανακοίνωση,  “στην παρουσίαση παρέστησαν μέλη και φίλοι της οργάνωσης, που με την ευκαιρία αυτή οργάνωσαν και μια εκδρομή με βάση το Ηράκλειο με επισκέψεις στην όμορφη Κρήτη, στα Χανιά, το Ρέθυμνο και τον Άγιο Νικόλαο.

Η διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, κα Ελ. Χατζηδάκη, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό μας μας εξήγησαν πόσο σημαντική είναι αυτή η δωρεά στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.

Η ουσιαστική και αναγκαία προσφορά, αυτή της «Panos & Cressida 4 Life – Πάνος & Χρυσηίδα βοήθεια στα παιδιά» έβαλε ένα ακόμα λιθαράκι βοηθώντας τα πρόωρα μωράκια της Κρήτης!

Για δύο χρόνια τώρα η οργάνωση «Πάνος & Χρυσηίδα βοήθεια στα παιδιά» με τη βοήθεια και συμπαράσταση του κ. Γιάννη Παπαδάτου, προέδρου της «ΠΝΟΗΣ» και διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Παναγιώτη & A γλαΐας Κυριακού, οργανώνει bazaar και άλλες εκδηλώσεις με μοναδικό σκοπό να συλλέξει τα απαραίτητα χρήματα για να αγοραστούν και να προσφερθούν αυτές οι δυο ειδικές θερμοκοιτίδες αξίας περίπου 18.000 ευρώ.

Τα μέλη της οργάνωσης είναι σίγουρα ότι με τον τρόπο αυτό θα παρασχεθούν στην ΜΕΝΝ, που νοσηλεύει περισσότερα από 500 παιδιά κάθε χρόνο, αλλά που έχει και πολλές ελλείψεις, οι δυνατότητες καλύτερης περίθαλψης και σωτηρίας των πρόωρων νεογέννητων βρεφών της ευρύτερης περιοχής της Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και Δωδεκανήσων”.

Το ΠΑΓΝΗ θα αναλάβει την ευθύνη προμήθειας αναλωσίμων, συντηρήσεως, εκπαιδεύσεως προσωπικού και της εν γένει λειτουργίας του.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει