Το Talos Plaza πρόσφερε πάνω από 2.000 δώρα

ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΟΛΑ

4,116

Η πολύ επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσαν η 3η Δημοτική Κοινότητα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμινίων και η ΔΗΚΕΗ ένωσε εκατοντάδες Ηρακλειώτες και φέτος στον Καράβολα.

Σημαντική νέα πτυχή της συγκεκριμένης διοργάνωσης η προσφορά δώρων από τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου TALOS PLAZA προς τους δημότες που γιόρτασαν το έθιμο της Καθαράς  Δευτέρας αποδεχόμενοι την πρόσκληση του Δήμου Ηρακλείου.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των Ηρακλειωτών στη δράση του “Τalos Plaza”
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των Ηρακλειωτών στη δράση του “Τalos Plaza”

Η πρωτοβουλία της διοίκησης του TALOS PLAZA καθώς και των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται εντός του εμπορικού κέντρου να προσφέρουν  δωρεάν 2.000 βιβλία καθώς και είδη ένδυσης, υπόδησης, ροφήματα, γεύματα, παιχνίδια, εισιτήρια κινηματογράφου  και άλλα πολλά δώρα στους δημότες μέσω απλής κλήρωσης ενίσχυσε τον δεδομένο κοινωνικό χαρακτήρα της εκδήλωσης και κυρίως πρόσφερε χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Η διάθεση όλων όσοι συμμετείχαν στη  μεγάλη γιορτή ανέβηκε κατακόρυφα μαζί με τους χαρταετούς, καθώς όλοι   δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την αναπάντεχη ευχάριστη έκπληξη της κληρωτίδας και των δώρων.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Ηρακλείου και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση για τη σύμπραξη  προς όφελος των Ηρακλειωτών.

Η ψυχαγωγία που συνδυάζεται με την προσφορά μπορεί να αποτελέσει  έναν δοκιμασμένο δρόμο για ενίσχυση του κοινωνικού ιστού, αυτή ήταν η κοινή διαπίστωση όλων όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν τα καταστήματα: OVIESSE, PEACOCKS, ODEON, SPORTS CAFE, SPORTS  KIDS, MISTRAL SEASIDE, GOODY’S, STARBUCKS, FLOCAFE, ESPRESSO ROOM, PASTARELLA, YANKEES, YASOUVLAKI, YAMAMAY, BATA, ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, BC STORES, GALLERIA, GALLERIA SHOES, TALOS KIOSK, ΣΙΕΛ ΚΑΦΕ, GREEKBOOKS.GR.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει