Στον Εργοτέλη ο Έφορντ

Την απόκτηση του Τζόζεφ Εφορντ ανακοίνωσε χθες ο Εργοτέλης. Οι κιτρινόμαυροι έκλεισαν το ρόστερ τους με τον Αμερικανό επιθετικό αλλά και τους Ροβίθη, Κατσιμήτρο και Μπουρσέλη τους οποίους επίσης ανακοίνωσαν χθες μετά την ολοκλήρωση του τυπικού μέρους της μεταγραφής τους.

Ο Έφορντ είναι ο σέντερ φορ που δοκίμαζε ο Εργοτέλης στο Καρπενήσι και ο οποίος τελικά θα παραμείνει στους κιτρινόμαυρους σε αντίθεση με τον Ελίας ο οποίος επέστρεψε στο Βέλγιο. Ο Έφορντ είναι γεννημένος στις 29 Αυγούστου 1996, έφυγε από τις ΗΠΑ για την Ευρώπη, όπου και εντάχθηκε στις ομάδες υποδομής της Μαγιόρκα, αγωνιζόμενος με την ομάδα Νέων. Πρόσφατα δοκιμάστηκε στην ιρλανδική Ντροχέντα. Με αυτές τις κινήσεις ο Εργοτέλης έκλεισε το ρόστερ του και συνεχίζει την προετοιμασία του η οποία από χθες μπήκε στο δεύτερο στάδιο. Για τον Ροβίθη είχαμε γράψει από το Σάββατο ότι μένουν μόνο τα τυπικά ενώ το ίδιο ίσχυε και για τους Κατσιμήτρο, Μπουρσέλη.

Μετά από δυο εβδομάδες παραμονής στο Καρπενήσι, η αποστολή του Εργοτέλη  ολοκλήρωσε την πρώτη φάση της προετοιμασίας και επέστρεψε στην βάση της. Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν ρεπό το Σάββατο από τον Τάκη Γκώνια, προκειμένου να πάρουν ανάσες εν όψει της συνέχειας και από χθες μπήκαν στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο βοηθητικό του Παγκρητίου,  με όλους τους παίκτες να δίνουν κανονικά το “παρών”. Επιφυλακτικά προπονήθηκε ο Λαμπάκης καθώς νιώθει ένα σφίξιμο στο δικέφαλο. Μοναδική εκκρεμότητα παραμένει ο Ιμπραίμα Εντιαγέ για τον οποίο τις επόμενες μέρες αναμένεται η έκδοση βίζας προκειμένου να ταξιδέψει στο Ηράκλειο και να ενσωματωθεί στην ομάδας.

Παράλληλα αύριο θα γίνει γνωστή η ημέρα (Παρασκευή ή Σάββατο) που θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό του Εργοτέλη επί ηρακλειώτικου εδάφους όπου αντίπαλος θα είναι ο ΟΦΙ. Τέλος η ΠΑΕ Εργοτέλης προχώρησε χθες σε χορηγική συμφωνία με τα νερά Ζαρός και την Imonline.

   Οι τρεις νέες παίκτριες της γυναικείας ομάδας του Εργοτέλη

Τρεις προσθήκες οι Γυναίκες

Σε σημαντικές προσθήκες που θα δώσουν επιπλέον λύσεις στην προπονήτρια της ομάδας Γιάννα Δούκα προχώρησε η γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη.

Πιο συγκεκριμένα στο ρόστερ προστέθηκαν η πρώην διεθνής παίκτρια Στέλλα Σημαιάκη και η επιθετικός Ειρήνη Καμαρίτη οι οποίες είχαν φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα, καθώς επίσης η κεντρική αμυντικός Γωγώ Πιτροπάκη η οποία πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΣ Ιεράπετρας.