ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Μεγάλη διάκριση για την Cretan Holidays
Με 46 χρόνια ιστορίας και σχεδόν 35 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ITB ως εκθέτης με δικό της περίπτερο η εταιρεία φέτος απέσπασε μια μεγάλη τιμητική διάκριση.

Σημαντική διάκριση για την Cretan Holidays του Κώστα Μπαντουβά στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης του Βερολίνου.

Σύμφωνα με την ενημερωτική ανακοίνωση, “στο πλαίσιο της βράβευσης των καλύτερων εκθετών, η Cretan Holidays βραβεύθηκε από το Business School of Cologne  ως ο 10ος  καλύτερος εκθέτης στην κατηγορία «Travel Organizer», ανάμεσα σε 1137 περίπτερα και πέντε κατηγορίες εκθετών, όντας μάλιστα  ο μοναδικός εκθέτης  από την Ελλάδα και την Κύπρο που τα τελευταία χρόνια βραβεύεται για την αρτιότητα της παρουσίας του στην τόσο σημαντική αυτή διοργάνωση”.

Τα στελέχη της Cretan Holidays στην έκθεση του Βερολίνου
Τα στελέχη της Cretan Holidays στην έκθεση του Βερολίνου

Μια μεγάλη,  αξιόπιστη εταιρεία

“Φέτος η Cretan Holidays συμμετείχε με τα στελέχη  από τα γραφεία της σε Κρήτη, Κω, Ρόδο, Ζάκυνθο και Κέρκυρα, από το τμήμα συμβολαίων, των groups, των online δραστηριοτήτων, το marketing και φυσικά από το management.

Η εταιρεία, μια από τις πλέον αξιόπιστες στον χώρο του τουρισμού,  εξελίσσεται και  σαν μία από τις μεγαλύτερες επίσης, με 400.000 αφίξεις το 2017.

Το βραβείο αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για  την Cretan Holidays, καθώς έρχεται να επισφραγίσει τη διαρκή και υγιή  ανάπτυξη της εταιρείας και να επιβραβεύσει τις ακούραστες διαχρονικά προσπάθειες όλου της του  προσωπικού,  που την έχουν φέρει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα”.