Επρεπε να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι -για άλλη μια φορά- προκειμένου να γίνει το αυτονόητο.
Ο λόγος φυσικά για την απαράδεκτη εικόνα που είχαν οι κερκίδες στο Παγκρήτιο Στάδιο το βράδυ του Σαββάτου, με τα γεμάτα σκόνη καθίσματα, να εξοργίζουν δικαίως τους χιλιάδες θεατές του αγώνα της Εθνικής μας τη Σλοβακία.
Πριν καν περάσουν 24 ώρες και ως δια μαγείας, οι αρμόδιοι και συγκεκριμένα συνεργείο του Δήμου Ηρακλείου, έβγαλαν τις μάνικες για να πλυθούν τα καθίσματα του σταδίου που σήμερα φιλοξένησε την τελετή λήξης του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ και βέβαια την προσεχή Τρίτη, θα φιλοξενήσει και το δεύτερο φιλικό της Εθνικής απέναντι στη Βουλγαρία.
Και αναρωτιέται κανείς, δε θα μπορούσε τις προηγούμενες μέρες να γίνει αυτό που έγινε σήμερα, προκειμένου ο κόσμος πραγματικά να ευχαριστηθεί το παιχνίδι και όχι να φύγει εξοργισμένος από το γήπεδο;