Τσίπρας για Παναθηναϊκό: «Αν δεν το πάρουμε και φέτος… »

Καλεσμένος στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Γιάννη Πιτταρά, ήταν το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Οικονόμου γνωστός για την οπαδική του προτίμηση στον Ολυμπιακό σχολίασε τη θετική πορεία που διαγράφει ο Παναθηναϊκός στη φετινή σεζόν.

«Είμαι στη δύσκολη θέση να κάθομαι ανάμεσα σε δύο Παναθηναϊκούς και μάλιστα ακόμα χειρότερα με τον Παναθηναϊκό που πάει καλά», σχολίασε αρχικά με χιούμορ ο Οικονόμου.

Με τον Αλέξη Τσίπρα να απαντά: «Ε, δεν ξέρω πως επιβιώνετε σε αυτό το κανάλι» και τον δημοσιογράφο να του λέει: «Ε, τα καταφέρνω 15-16 χρόνια τώρα. Μπαίνω στη 17η σεζόν, οπότε κάτι καλό γίνεται».

«Θα το πάρετε φέτος;», ρωτάει τον πρώην Πρωθυπουργό, ο οποίος δίχως σκέψη του απαντάει: «Ε, αν δεν τον πάρουμε και φέτος! Θα πρέπει να αρχίσουμε να προβληματιζόμαστε. Πάντως έχουμε καλή ομάδα».