Στ.Κασσελάκης: Με πόσα μισόκιλα φέτα ισούνται τα 192.000 ευρώ που ξόδεψε η ΝΔ για διαφήμιση

Ο Στέφανος Κασσελάκης επιτίθεται στη ΝΔ για τους όρους ρύθμισης του χρέους της, αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη με ένα δηκτικό σχόλιο για το πόθεν έσχες του και τη… φέτα
Όσον αφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει δηκτικά σε ανάρτησή του, παρουσιάζοντας και σχετικό πίνακα:

«Κύριε Πρωθυπουργέ, μέχρι να υπολογίσετε και να παρουσιάσετε το πόθεν έσχες σας για το 2022 και το 2023 όπως οφείλετε στον ελληνικό λαό, προτείνω μια πιο απλή μαθηματική πράξη, που είναι στον τομέα σας.
Με πόσα μισόκιλα φέτα ισούνται τα 192.000 ευρώ που ξόδεψε μέσα σε ένα μήνα για διαφήμιση στη google το πιο υπερχρεωμένο κόμμα της Ευρώπης, το κόμμα σας;
(Ελάτε, μια απλή διαίρεση είναι.)»

Κύριε Πρωθυπουργέ, μέχρι να υπολογίσετε και να παρουσιάσετε το πόθεν έσχες σας για το 2022 και το 2023 όπως οφείλετε στον ελληνικό λαό, προτείνω μια πιο απλή μαθηματική πράξη, που είναι στον τομέα σας.
Με πόσα μισόκιλα φέτα ισούνται τα 192.000 ευρώ που ξόδεψε μέσα σε ένα μήνα… pic.twitter.com/6IGow8ri7c

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) June 4, 2024
Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τη ΝΔ να δώσει τώρα στη δημοσιότητα τους όρους ρύθμισης του χρέους της, που ξεπερνά τα 500 εκατομμύρια ευρώ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει σε ανάρτησή του:

«Ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου και τώρα θα το ζήσετε μέχρι τέλους: Οι όροι της ρύθμισης του χρέους της Νέας Δημοκρατίας ΔΕΝ είναι δημόσιο έγγραφο. Δώστε τους τώρα στη δημοσιότητα. Να μάθει ο ελληνικός λαός πώς πολιτεύεται το πιο υπερχρεωμένο κόμμα στην Ευρώπη, το οποίο οφείλει μισό δισ. ευρώ και διεξάγει την πιο ακριβή διαδικτυακή καμπάνια στην Ευρώπη.

«Πώς; Με ποιου τα χρήματα; Απάτη τέλος σε όλα τα επίπεδα. Όλα στο φως»

Ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου και τώρα θα το ζήσετε μέχρι τέλους:
Οι όροι της ρύθμισης του χρέους της Νέας Δημοκρατίας ΔΕΝ είναι δημόσιο έγγραφο.
Δώστε τους τώρα στη δημοσιότητα.
Να μάθει ο ελληνικός λαός πώς πολιτεύεται το πιο υπερχρεωμένο κόμμα στην Ευρώπη, το οποίο οφείλει μισό…

Την ίδια ώρα, ο ο Άκης Σκέρτσος δεν απάντησε για τα οικονομικά της προεκλογικής καμπάνιας της ΝΔ.

Εμφανιζόμενος στο Kontra channel ο υπουργός Επικρατείας, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει ούτε πόσα ξοδεύει το κόμμα του στο ίντερνερτ για τις εκλογές (σημειωτέον ότι η ΝΔ έχει πανευρωπαϊκό ρεκόρ στις δαπάνες μόνο στο google), ούτε τι ακριβώς προβλέπει η εργασιακή σχέση του Αμερικανού επικοινωνιολόγου Γκρίνμπεργκ με το Μαξίμου – με πόσα και απο πού αμείβεται δηλαδή.