Πάνος Σκουρλέτης,

Εκδικητική απόλυση από τον ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει η Παγώνα Πρίσκου, σύμφωνα με την οποία εργαζόταν εδώ και δέκα χρόνια ως βοηθός λογιστή στην Κουμουνδούρου και απολύθηκε χωρίς καμία αιτιολογία λίγο πριν βγει στη σύνταξη.

Στο στόχαστρό της βάζει τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας ότι η απόλυσή της, της ανακοινώθηκε από το γραφείο του, ενώ στρέφει τα βέλη της και στους “συντρόφους” της που δεν έκαναν τίποτα.

“Απεγνωσμένα έτρεχα στους διαδρόμους και ζητούσα απαντήσεις για το λόγο της απόλυσής μου. Συνάντησα τον Νίκο Παππά, Πάνο Ρήγα, Γιώργο Βουλγαράκη, Νίκο Σκορίνη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου πρώην τομεάρχη εργασίας, αυτήν στο ασανσέρ. Κάνεις τους δεν ήξερε τίποτα, κανείς τους δεν ανακατεύτηκε….. Στο τέλος με επιμονή μου συνάντησα τη γραμματέα Σβίγκου Ράνια, η οποία όρθια στην πόρτα και για ένα λεπτό, λες και ήμουν σκουπίδι, μου είπε ότι το ήξερε από χθες και είναι η απολυσή μου στο πλαίσιο της μείωσης προσωπικού για μείωση των εξόδων. Όταν της απάντησα ότι είμαι η παλιότερη στο τμήμα και ότι για ποια μείωση προσωπικού μιλάει όταν καθημερινά περνάνε από μπροστά μου νέες προσλήψεις, εξαφανίστηκε τρέχοντας” έγραψε η κα. Πρίσκου.

“Η απόλυσή μου είναι μια εκδικητική απόλυση λόγω “οικογενειακής ευθύνης”. Απολύθηκα γιατί είμαι κουνιάδα του Πάνου Σκουρλέτη, πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα στελέχους της Νέας Αριστεράς. Λυπάμαι για το κόμμα που κάποτε αισθανόμουν υπερηφάνεια. Λυπάμαι για τον πρόεδρό του Σ. Κασσελάκη , του ” ελληνικού όνειρου-ζωή με αξιοπρέπεια” και τους παρατρεχάμενούς του” κατέληξε στην ανάρτησή της.