Να ονομαστεί η ΩΡΛ Κλινική του ΠΑΓΝΗ σε «ΩΡΛ Κλινική – Εμμανουήλ Χελιδόνη» πρότεινε με επιστολή του ο διευθυντής της κλινικής, Εμμανουήλ Προκοπάκης.
Ο κ. Προκοπάκης, σε ανάρτησή του, ανέφερε πως η εισήγησή του βρήκε σύμφωνους τόσο το έτερο μέλος ΔΕΠ αναπληρωτή καθηγητή κ. Καρατζάνη όσο και τα μόνιμα στελέχη του τμήματος.
Η κίνησή του αυτή, όπως τονίζει, αποτελεί «ελάχιστο φόρο τιμής στον Καθηγητή μου και ζωντανό θρύλο της Ελληνικής Ωτορινολαρυγγολογίας».
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω την πρόθεσή μου για ονοματοδοσία της Πανεπιστημιακής ΩΡΛ Κλινικής ως «ΩΡΛ Κλινική ΠαΓΝΗ – Εμμανουήλ Χελιδόνης». Αυτό αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής στον Καθηγητή μου και ζωντανό θρύλο της ελληνικής Ωτορινολαρυγγολογίας. Η εισήγησή μου βρήκε σύμφωνους το έτερο μέλος ΔΕΠ αναπληρωτή καθηγητή κ. Καρατζάνη, καθώς και όλα τα μόνιμα στελέχη του τμήματός μας. Ήδη, σχετική επιστολή έχει σταλεί στην Διοίκηση του ΠαΓΝΗ και στην Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής. Στην παρούσα σημερινή φωτογραφία είμαστε μαζί στην αναγγελία της είδησης, κατά την διάρκεια κοπής πίτας, φιλικής σε εμάς ιατρικής εταιρείας.
