Πήρε την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Την ευλογία του Αρχιεπισκόπου πήγε να πάρει ευρισκόμενος στην Κρήτη, ο επιτυχημένος Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Γιώργος  Κουμεντάκης.

Παράλληλα με τις επαφές του για θέματα Πολιτισμού με Περιφερειάρχη, Δήμαρχο, άλλους τοπικούς  φορείς, ο Ρεθυμνιώτης στην καταγωγή καλλιτεχνικός Δντής  έγινε  δεκτός με χαρά  στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης από τον Αρχιεπίσκοπο κκ.Ευγένιο και τους συνεργάτες-συν λειτουργούς του. Η συνάντηση-συζήτηση ήταν εγκάρδια καθώς ο Αρχιεπίσκοπος  γνωρίζεται πολλά χρόνια με τον κ. Κουμεντάκη (και τον πατέρα του διακεκριμένο Θεολόγο) από την περίοδο της ποιμαντορίας του στην Μητρόπολη Ρεθύμνης- Αυλοποτάμου.

Ο κ Κουμεντάκη έμπλεος χαράς πήρε την ευλογία του Αρχιεπισκόπου,όπως και την  ευχή του εορτάζοντος π. Σταματίου που είχε κάθε λόγο να.. κεράσει για την ονομαστική του εορτή τον φίλο επισκέπτη, τον Αρχιεπίσκοπο  και όλους που βρέθηκαν στην Αρχιεπισκοπή.