Οι εργαζόμενοι της «Αυγής» διαψεύδουν Κασσελάκη

Τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη ότι τους πρότεινε να αναλάβουν την Αυγή, χωρίς να είναι μέτοχος ο ΣΥΡΙΖΑ, διαψεύδουν οι εργαζόμενοι της εφημερίδας με ανάρτησή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζομένων της «Αυγής»

Αναφορικά με τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη ότι προτάθηκε στους εργαζόμενους να αναλάβουν την εφημερίδα “Η ΑΥΓΗ” “χωρίς να είναι μέτοχος ο ΣΥΡΙΖΑ” κι ότι μάλιστα “απ’ ό,τι άκουσε” εκείνοι ήδη έχουν απαντήσει ότι δεν το επιθυμούν, ως συνέλευση εργαζομένων οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ποτέ δεν μας έγινε σχετική πρόταση από τη Διοίκηση και ουδέποτε μπήκαμε σε μία τέτοια συζήτηση.

Επιπλέον, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι παρά τις διαδοχικές εκκλήσεις μας για συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε σχέση με το μέλλον της εφημερίδας -ήδη μήνες πριν από το αιφνιδιαστικό κλείσιμο- εκείνος ουδέποτε ανταποκρίθηκε.

Τέλος μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ενώ ο κ. Κασσελάκης αναγνώρισε ως “πολύ καλό ανθρώπινο δυναμικό” όσους εργαζόμαστε στην εφημερίδα, επέλεξε να μην πει κουβέντα για τη διασφάλιση όλων, ανεξαιρέτως, των θέσεων εργασίας.

Συνέλευση εργαζομένων “Η ΑΥΓΗ”