Οι άνθρωποι του Στέφανου μιλούν για…πραξικόπημα!

Δεν έχει τελειωμό η γκρίνια και στον ΣΥΡΙΖΑ! Μετά την…μίνι ανταρσία των 87 χθες είχαμε νέες αντιδράσεις. Ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, γνωστός υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη και δραστήριος χρήστης του Χ, αναφέρθηκε στο κείμενο των «87» οι οποίοι εξέφρασαν δημόσια τον προβληματισμό τους για τις «διαιρετικές τακτικές, απολύσεις και στοχοποιήσεις στελεχών», τα «μαύρα» και τις προεδρικές βολές προς τη φρουρά Τσίπρα, ζήτησαν την σύγκληση των οργάνων και άφησαν αιχμές για το εκλογικό αποτέλεσμα, την κεντροαριστερά, το κλείσιμο της Αυγής και τη συλλογική λειτουργία στο κόμμα.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, «Το “πραξικόπημα του Συνεδρίου” απέτυχε. Τώρα έχουμε το “πραξικόπημα των με 87”. Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι ο Κασσελάκης πάλευε μόνος του στις Ευρωεκλογές, με καμιά δεκαριά ανθρώπους. Οι άλλοι απλώς περίμεναν ένα κακό αποτέλεσμα για να βάλουν την υπογραφή τους».

Στην ανάρτησή του υπερθεματίζει ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη, Στέλιος, ο οποίος απάντησε υπέρ των επιλογών του αδελφού του:

Στέφανος: Θέλω Διαφάνεια και κανένα συμφέρον στην επιβίωση του κόμματος, έτσι ώστε να υπηρετούμαι το συμφέρον της βάσης και όχι των λίγων

«87»: Θελουμε συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα. Έτσι άλλωστε κάνουν όλα τα μεγάλα κομματα άρα και το σωστό.

Πάντως αργότερα το βράδυ ο αδερφός του Κασσελάκη διέγραψε την ανάρτηση σχόλιο που είχε κάνει στο κείμενο του Μωραϊτη

Την ίδια ώρα, ψήφισμα για τη… στήριξη του Στέφανου Κασσελάκη έναντι των “87” διακινούν μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, στην πρώτη της αντίδραση η Κουμουνδούρου για τους «87», λέει πως «όλες οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες και βεβαίως σεβαστές» ωστόσο, όπως λέει, «είναι απορίας άξιον γιατί επιλέχθηκε να εισαχθούν στον δημόσιο διάλογο πρόωρα, από τη στιγμή που έχουν ήδη συγκληθεί τα όργανα».