Οι 3 αρχηγοί δίνουν ραντεβού στην Κρήτη- Το πρόγραμμα του Μητσοτάκη στο Ηράκλειο

Ευρωεκλογές έρχονται , ήδη μετράμε αντίστροφα! Κι αυτές τις μέρες 3 αρχηγοί δίνουν ραντεβού στην Κρήτη!  Μητσοτάκης, Κουτσούμπας και Βαρουφάκης θα βρεθούν περίπου τις ίδιες μέρες στην Κρήτη!

Ο πρωθυπουργός θα έρθει στην Κρήτη το πρωί του Σαββάτου όπου θα κάνει μια βόλτα στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, μια σύντομη- ομιλία χαιρετισμό στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ. Θα περπατήσει στο κέντρο, ενώ αναμένεται να πάει και στο λιμάνι, θα έχει επαφή με τα στελέχη του ΟΛΗ.

Το Σάββατο θα πάει επίσης στο Ρέθυμνο, θα κάνει μικρές βόλτες στο κέντρο και ίσως σταματήσει στο Γεράνι για μια σύντομη ομιλία. Την Κυριακή θα είναι στα Χανιά όπου θα πάει στο ιστορικό καφέ και μετά θα δώσει μια διαδικτυακή συνέντευξη.

Στην Κρήτη θα είναι και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπας ο οποίος θα μιλήσει το βράδυ του Σαββάτου στο Μεϊντάνι(οδός Ιδης) , στο Ηράκλειο.

Επίσης σε δύο προεκλογικές συγκεντρώσεις στην Κρήτη, θα μιλήσει ο Γιάνης Βαρουφάκης μαζί με συνυποψήφιους/ες της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά.

Οι δύο συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν:

– Την ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΪΟΥ, στις 8 μ.μ. στα Χανιά, στο κέντρο της πόλης (διασταύρωση Τσουδερών & Δσκαλογιάννη).
– Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΪΟΥ, στις 8 μ.μ. στο Ηράκλειο, στην Πλατεία Κορνάρου (Βαλιδέ Τζαμί).

Μαζί με τον Γιάνη Βαρουφάκη θα βρεθούν οι υποψήφιοι/ες ευρωβουλευτές/ευτριες  Αθηνά Γιαννουλάκη, Δημήτρης Ιωακειμίδης (Jo Di) και Μιχάλης Κριτσωτάκης, αλλά και η Μαριάνα Τσίχλη, συν-γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας – Ανυπόταχτη Αριστερά.