Ο Φειδίας και τα λεφτά που…βγάνει στην Ευρώπην!

Το έχει ξεκαθαρίσει. Ο Φειδίας Παναγιώτου δεν έχει ιδέα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως έχει παραδεχθεί ο ίδιος, και εκλέχθηκε ως ένα φαινόμενο μεταπολιτικής στην Κύπρο, λαμβάνοντας ψήφους απολιτίκ έκφρασης αλλά τώρα εξηγεί πόσα είναι τα χρήματα που λαμβάνει όντας πλέον ευρωβουλευτής.

«Πόσα λεφτά βγάζω ως ευρωβουλευτής;» αναρωτιέται σε βίντεο που ανήρτησε στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπου τον παρακολουθούν χιλιάδες άτομα.

«Είναι πολλά, οπότε ας αρχίσουμε με τον μισθό μου. Βάζω 8.000 ευρώ στην τσέπη μου κάθε μήνα. Επιπλέον, κάθε μέρα που έρχομαι στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο παίρνω 350 ευρώ. Εκτός από αυτά, παίρνω 30.000 ευρώ κάθε μήνα για τους μισθούς της ομάδας μου. Εάν έχω ένα γραφείο στη χώρα μου, παίρνω άλλα 5.000 ευρώ. Επιπλέον, παίρνω 4.000 ευρώ για να διαφημίζω το έργο μου στο ευρωκοινοβούλιο και άλλα 10.000 ευρώ για να φέρνω επισκέπτες στην αίθουσα του κοινοβουλίου και να παρακολουθούν τις διαδικασίες. Εκτός αυτών, έχω και μερικά ακόμα προνόμια: Οδηγό για τις Βρυξέλλες και business class ticket» , ανέφερε.