Η παρουσία της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Ηράκλειο για την αποψινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο του Europa League, αποτέλεσε την ιδανική ευκαιρία για αρκετούς Γερμανούς φιλάθλους να συνδυάσουν το ποδόσφαιρο με στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.
Η γερμανική ομάδα φρόντισε να προσφέρει σε ορισμένους από τους οπαδούς της μια διαφορετική εμπειρία, διοργανώνοντας κρουαζιέρα στα νερά του Κρητικού Πελάγους, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 40 χρόνων ευρωπαϊκής παρουσίας, με τίτλο «40 Years Across Europe».
Μάλιστα για τις ανάγκες της εκδήλωσης ναυλώθηκε ειδικά ένα πλοίο, το οποίο είχε «ντυθεί» στα χαρακτηριστικά κόκκινα και μαύρα χρώματα της Λεβερκούζεν.
Οι φίλαθλοι που συμμετείχαν είχαν εξασφαλίσει τη θέση τους έπειτα από κλήρωση και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ξεχωριστό πάρτι εν πλω, με μουσικές επιλογές από τον επίσημο DJ του συλλόγου, ποτά και σνακ.
Το πρόγραμμα, πάντως, δεν περιορίστηκε στη διασκέδαση πάνω στο πλοίο, καθώς οι Γερμανοί οπαδοί πραγματοποίησαν και βουτιές στη θάλασσα, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της Κρήτης πριν στρέψουν την προσοχή τους στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.
