Η Νεκταρία Κοκκινάκη έκανε το τραπέζι στην Πριγκίπισσα Ισπανίας!

Όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή μαγείρισσα Νεκταρία Κοκκινάκη αποκάλυψε ότι φιλοξένησε στο χώρο της που βρίσκεται στο Καβούσι Λασιθίου, την πριγκίπισσα Ινφάντα Χριστίνα της Ισπανίας με τα παιδιά της.

Η ανάρτηση της:

Με μεγάλη χαρά και τιμή υποδεχτήκαμε εχθές στο χωριό μου και στο χώρο μου @nektariaskitchen την πριγκίπισσα Ινφάντα Χριστίνα της Ισπανίας με τα παιδιά της κόρη της βασίλισσας Σοφίας. Άνθρωποι απλοί,αγαπητοί, καλοσυνάτοι και καταδεκτικοί.

Αγαπάνε με πάθος την Ελλάδα και με κάθε ευκαιρία θέλουν να βρίσκονται στην όμορφη χώρα μας.

Περιηγηθήκαμε στο χωριό μου το Καβούσι, Επισκεφθήκαμε την αρχαιότερη μινωική ελιά. Εισπράξαμε με θετικότητα όλη την ενέργεια του ιστορικού κορμού της και κάναμε μία μικρή γευσιγνωσία ελαιολάδου από ποικιλίες του νησιού.

Απολαύσαμε κρητικά κρασιά σε μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας κρασιού που μας πρόσφερε ο σομελιέ Γιώργος Καλαιτζακης @oinofiloskalaitzakis

Μαγειρέψαμε παρέα παραδοσιακή κρητική κουζίνα και ενθουσιάστηκαν από τις μοναδικές κρητικές πρώτες ύλες.

Τέλος , οπως γλεντάμε εμείς οι Κρητικοί, εκτος από το φαγητό και το ποτό δεν λείπει ποτέ και ο χορός. Επιδοθήκαμε λοιπόν με μεγάλη χαρά και κέφι σε παραδοσιακούς κρητικούς χορούς.

Πραγματικά ήταν χαρά μου που γνώρισα αυτή την υπέροχη γυναίκα όχι για το ποιοι είναι οι τίτλοι της και τα αξιώματα της αλλά γιατί είναι μία καταπληκτική μάνα που έχει μεγαλώσει τέσσερα υπέροχα παιδιά με όλες τις ανησυχίες, τους φόβους και τις χαρές που έχουμε όλες μας.

Θα χαρώ να ξανανταμώσουμε.

Ευχαριστώ πολύ @atenas_en_el_bolsillo και την Κυρία Μαρία Βασιλάκη #