Γιατί πια βρίσκεις την φτηνότερη βενζίνη στο Λασίθι;
Χθεσινές τιμές σε πρατήριο της ΕΚΟ στον ΒΟΑΚ κοντά στον Άγιο Νικόλαο

Από τότε που βγήκαν…οι αναρτήσεις για τις τιμές των καυσίμων στα πρατήρια και μπορεί ο καθένας να βλέπει και να συγκρίνει προτιμώντας τις φτηνότερες τιμές μάλλον παραδοσιακά την πιο ακριβή βενζίνη την έβρισκες στην ανατολική Κρήτη και δε επί του ΒΟΑΚ!

Όπως μεταφέρουν όμως τώρα στο patris.gr πολίτες που μετακινούνται από και προς ανατολικά μέσω του ΒΟΑΚ το τελευταίο διάστημα τα πιο φτηνά καύσιμα τα βρίσκει κανένας πέριξ του Αγίου Νικολάου! Ναι, ακόμη και από το Ηράκλειο που οι τιμές πια είναι στον μέσο όρο πάνω από το 1,92 στην περιοχή του Λασιθίου είναι κάτω από 1,88! Μάλιστα υπάρχουν και βενζινάδικα που πωλούν την αμόλυβδη 1,849 και ακόμη πιο κάτω!

Υπάρχει εξήγηση γι αυτό; Ξεκάθαρα όχι αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι γι αυτό φταίει ο ανταγωνισμός που το τελευταίο διάστημα έχει φτάσει στο…πικ. Στην περιοχή δημιουργήθηκε, από γνωστή εταιρεία του Ηρακλείου ένα νέο σύγχρονο βενζινάδικο (προς την Ελούντα) το οποίο δημιούργησε συνθήκες έντονου ανταγωνισμού και άλλαξε τους κανόνες της αγοράς!