Εκλογές ΠΑΣΟΚ με…απόνερα στον δήμο!

Τελικά οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ έχουν αντίκτυπο και στον δήμο της Αθήνας! Κι αυτό φάνηκε και μετά από τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου να αναζωπυρώνει την κόντρα του Χάρη Δούκα με τον Κώστα Μπακογιάννη.
Ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στην δημοτική αρχή απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο Αθηναίων είπε πως θα πρέπει να μεταβιβάσει τις αρμοδιότητές του, ώστε να «συνεχίζει να δουλεύει ο Δήμος». Με τον Χάρη Δούκα να του απαντά: «καταλαβαίνω ότι ο κ. Μπακογιάννης έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ. Έχετε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον κ. Μπακογιάννη που αρθρογραφείτε. Λέω λοιπόν ότι είναι πολύ πιο σημαντικό να αρθρογραφήσετε για την Αθήνα. Εμείς δεν κάνουμε ‘’περιπάτους” με τα γνωστά αποτελέσματα κ. Μπακογιάννη, είμαστε καθημερινά έξω και λύνουμε τα προβλήματα. Εγώ συμμετέχω σε δημοκρατικές διαδικασίες όπως οφείλω και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου κουνάει το δάχτυλο για τις πολιτικές μου πεποιθήσεις και για τον αγώνα που κάνω. Είμαι εδώ κάθε μέρα, παλεύω για τον δήμο και όλες τις προσπάθειες τις κάνουμε με πάθος. Και οφείλουμε όλοι να αναμετριόμαστε με την ευθύνη για όσα λέμε».
Ο Κώστας Μπακογιάννης επανήλθε με νέα δήλωσή του για το θέμα και τόνισε χαρακτηριστικά: «Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Αν στ΄ αλήθεια ο κ. Δούκας δεν καταλαβαίνει τις συνέπειες της απουσίας του δημάρχου από τον Δήμο του, έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Αν κάνει πως δεν καταλαβαίνει, έχουμε ακόμη μεγαλύτερο. Σε κάθε περίπτωση την καταλαβαίνουν ήδη, δυστυχώς, οι Αθηναίοι. Κι επειδή προφανώς η αλαζονεία δεν επιτρέπει στον κύριο Δούκα να αναγνωρίσει το δικαίωμα, αλλά και την υποχρέωση μας να ενδιαφερόμαστε για την πόλη μας, ας μας πει πότε μας επιτρέπει να ανησυχήσουμε; Πριν ή αφού αρχίσει να συνομιλεί με τον Θεό;».