Oι εποχές που ζούμε είναι πάρα πολύ δύσκολες και εσωτερικά και εξωτερικά και για το καλό της πατρίδας μας χρειαζόμαστε ενότητα. Αυτό πρέπει να το αποφασίσουν πρώτοι οι βουλευτές όλων των κομμάτων και όχι να φωνάζουν μέσα στη Βουλή και να βρίζουν ο ένας τον άλλον με άσχημες χειρονομίες.

Εάν δεν σέβονται τον εαυτό τους, θα σεβαστούν το ναό της δημοκρατίας;

Και να μην απογοητεύουν τους Έλληνες που τους ψήφισαν, γιατί ακόμα και οι αρχηγοί των κομμάτων μιλάνε ο ένας στον άλλον με ένα μίσος λες και έχει σκοτώσει ο πατέρας τους ενός του άλλου. Μήπως πρέπει να τους κάνει ένα μάθημα o περιφερειάρχης της Κρήτης;

Πολλά χρόνια πριν, υπήρχε μία μικρή παρεξήγηση στην Κρήτη: μεταξύ ανατολικής και δυτικής και ήρθε ένας άξιος άνθρωπος και έκανε όλους τους Κρητικούς μία μεγάλη οικογένεια.

Συγχαρητήρια στον κύριο Σταύρο Αρναουτάκη.