Το «ακαθόριστο φύλο» έβαλε μπουρλότο στη δεξιά πολυκατοικία. «Σφάζονται» κυβέρνηση και Σαμαράς για την woke ατζέντα! – Γιατί έβγαλαν από την ναφθαλίνη τον Καρατζαφέρη; -Η…«μετάλλαξη» ανοίγει πόλεμο Μαξίμου-Χαριλάου Τρικούπη.
Φωτογραφία AI

Σκληρός δεξιός εμφύλιος…

Σας λέγαμε χθες να πάρετε θέση, μπροστά στις οθόνες σας, για να απολαύσετε τον εμφύλιο στη δεξιά πολυκατοικία.

Η νέα μετωπική σύγκρουση είχε να κάνει με την woke ατζέντα και το Σαμαρά να τα χώνει στην κυβέρνηση, με αφορμή την πλατφόρμα του ΕΟΠΥΥ, όπου στα φάρμακα (Υψηλού Κόστους) εμφανίζονταν στο πεδίο δήλωσης φύλου οι επιλογές «Άρρεν», «Θήλυ», «Άλλο» και «Ακαθόριστο».

Ο Αντώνης μίλησε για ιδεολογική μετάλλαξη. Και κάπου εκεί άρχισαν να πέφτουν οι μπαλωθιές.

Τα πήραν στο Μαξίμου

Στο Μαξίμου, ο εκνευρισμός ήταν διάχυτος και ζήτησαν αμέσως από τον Άδωνι να βρει λύση. Και βρήκε. Είπε ότι έγινε λάθος…. πρόεδρε και το επίμαχο σημείο εξαφανίστηκε από την ιστοσελίδα του οργανισμού.

Δυο τα φύλα…

O Παυλής μίλησε για μία αστοχία, μιας εταιρείας η οποία εφάρμοσε έναν κανόνα ISO και αποκαταστάθηκε με εντολή του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη», είπε και τόνισε ότι «δεν έχει καμία σχέση με woke ατζέντα αυτή η εταιρεία. Θλίβομαι, ανέφερε για την ανάρτησή του Σαμαρά και πρόσθεσε, τα φύλα είναι δύο και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό με κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τους χορεύει στην…ατζέντα του ο Αντώνης!

Κούρδισμα από Βελόπουλου

Και μπορεί ο ΕΟΠΥΥ να το διέγραψε, όμως η φωτιά είχε ανάψει για καλά. Στο παιχνίδι μπήκε και ο μετρ της …κεραλοιφής Βελόπουλος. Επιχείρησε να κουρδίσει και Άδωνι και Σαμαρά γράφοντας: ”Μαλώνει” ο “μασέρ” του γάμου ομοφυλοφίλων Άδωνις Γεωργιάδης με τον πολιτικό του μέντορα Αντώνη Σαμαρά για το δήθεν «τρίτο φύλο» και χαλάει μια «φιλία» πολλών ετών που χέρι – χέρι μαζί ψήφιζαν όλα τα αντιλαϊκά, αντικοινωνικά, αντεθνικά μέτρα…».

Μη μου πείτε ότι δεν περνάτε ωραία …

Στο 5% ο Σαμαράς!

Στον πόλεμο κατά του Καλαματιανού, το Μαξίμου έβγαλε από τη ναφθαλίνη τον .. χέρι -χέρι Γιώργο Καρατζαφέρη. Κατηγόρησε τον Αντώνη “ότι δεν έχει μπέσα, κι ότι έβαζε τον Μπόμπολα να με πάρει να μπω στην κυβέρνηση”. “Θα είναι πρόβλημα για τη ΝΔ αν κάνει κόμμα ο Σαμαράς», εκτίμησε, προσθέτοντας: «Εγώ τον βλέπω πέριξ του 5% το κόμμα του στις εκλογές».

Άλλοι το βλέπουν πιο πάνω για αυτό ανησυχούν…

Γιατί το Μαξίμου ανοίγει μέτωπο με τη Χαριλάου Τρικούπη;

Στο Μαξίμου, όπως πληροφορούμεθα, ετοιμάζουν σχέδιο επίθεσης κατά του ΠΑΣΟΚ. Η κατηγορία που θα ακούμε από εδώ και μπρος, σε βάρος της Χαριλάου Τρικούπη είναι ότι το κόμμα έχει μεταλλαχθεί και θυμίζει ΣΥΡΙΖΑ των περασμένων χρόνων. Ο στόχος τους είναι προφανής, θέλουν να κερδίσουν ένα κομμάτι των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που κοιτάνε προς τα κεντροδεξιά. Οι ίδιες πηγές λένε ότι στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης θα επιχειρήσει να αναδείξει την πράσινη «μετάλλαξη», απαντώντας έτσι και στην κριτική που δέχεται η ΝΔ περί δικής της «μετάλλαξης», λόγω της…πασοκοποίησης του κόμματος, με τα τόσα στελέχη που έχουν μεταπηδήσει στο γαλάζιο στρατόπεδο.

Τους περιμένει στη γωνία το ΠΑΣΟΚ…

Στο ΠΑΣΟΚ, άλλο που δεν θέλουν από το να ξεκινήσει ο Κυριάκος και η ΝΔ πόλεμο εναντίον τους. Το βλέπουν ως μια καλή ευκαιρία για να ξεκολλήσει η βελόνα των μετρήσεων και να φανεί προς τα έξω ποιος είναι ο πραγματικός αντίπαλος της σημερινής κυβέρνησης.

Στη Χαριλάου Τρικούπη, βλέπουν ότι το «γαλάζιο» σχέδιο …απαξίωσης του ΠΑΣΟΚ, ειδικά στον κεντρώο χώρο, έχει ξεκινήσει και παίρνουν τα μέτρα τους…

Τραπέζι στο Ψυχρό

To ΠΑΣΟΚ γιορτάζει την 3η του Σεπτέμβρη, με ομιλία του Ανδρουλάκη στις 19:30 στην πλατεία Ελευθερίας. Σήμερα το βράδυ, ο Νίκος θα τραπεζώσει στο Ψυχρό Λασιθίου, τους Βουλευτές, μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Δημάρχους, αυτοδιοικητικούς και τοπικά κομματικά στελέχη ενόψει του εορτασμού.

Αυτά ανακοινώνει σήμερα ο Αλέξης

Τη δική του εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης θα παρουσιάσει σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας. Πηγές της Αμαλίας τονίζουν ότι το τρίπτυχο του Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης είναι: «Παράγουμε περισσότερο , Μοιράζουμε Δικαιότερα, Ζούμε καλύτερα» . Θα υπογραμμίσει την ανάγκη ενός Εθνικού Ταμείου Σύγκλισης και Πατριωτικής Εισφοράς για Δίκαιη ανάπτυξη και δίκαιη κατανομή του πλούτου.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι τα μέτρα 7,39 δισεκατομμύρια στη τετραετία, είναι κοστολογημένα, με εξασφαλισμένους πόρους χωρίς να περιλαμβάνεται η Πατριωτική Εισφορά που θα αυξήσει περαιτέρω τον διαθέσιμο δημοσιονομικό χώρο.

Βλέπω…άγριες κόντρες!

Πώς ο Γεραπετρίτης… στηρίζει Ακρίτα

Σήμερα θα γίνει της…Ακρίτας στη Βουλή, με την ψηφοφορία για την εκλογή αντιπροέδρου. Έχει ενδιαφέρον όμως η θέση που έχει διατυπώσει επ’ αυτού σε βιβλίο του που ερμηνεύει τα άρθρα του Συντάγματος, ο καθηγητής Γιώργος Γεραπετρίτης:

«Οι διατάξεις περί κατανομής των θέσεων του προεδρείου συνιστούν έκφραση της υποχρέωσης ελεύθερης και δημοκρατικής λειτουργίας της Βουλής, κατ’ άρθρον 65 παρ. 1 του Συντάγματος. Και ειδικότερα είναι έμφαση της υποχρέωσης σεβασμού των δικαιωμάτων της μειοψηφίας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γεραπετρίτης στη σελ. 1113 του βιβλίου του.

Κυριάκο, ακούς?